- 2,815
- 1,117
- 113
🤣🤣🤣🤣. R olacak P harfi 🤣🤣Senin profilde yaprak mi yaziyor ben mi yanlis okuyorum🍌
🤣🤣🤣🤣. R olacak P harfi 🤣🤣Senin profilde yaprak mi yaziyor ben mi yanlis okuyorum🍌
Ne diyelim gülüm doğum günün kutlu olsun noal baba gtune koysunCiger bana lazım kardo başka birşey lazım sa seve seve 🤭🤭🤭🤭 bugün bana yarın sana
Kanka tosla diye bir uygulama varya akbankin özelden atayım da üye olun be uyebolanada banada 10 TL geliyorPara lazım dost ver ne kadarin vaesa @Salobalo12 ya sigara alıcaz
Hade la dün o kadar konuştuk mqHayırlısıyla 31 olacaz az kaldı
Baikal bunu begendi 🤭Ne diyelim gülüm doğum günün kutlu olsun noal baba gtune koysun
🤔Noel baba ve baikali o sekilde dusundum bi an😏Ne diyelim gülüm doğum günün kutlu olsun noal baba gtune koysun
O ne ya bilmiyorum kankaKanka tosla diye bir uygulama varya akbankin özelden atayım da üye olun be uyebolanada banada 10 TL geliyor
Mıro bi 100 ateşle dostumuza benim fix limit yok reisHade la dün o kadar konuştuk mq
Akbankin uygulama reis özelden atayım hepinize 😍O ne ya bilmiyorum kanka
Ne adamsın aw 🤣Akbankin uygulama reis özelden atayım hepinize 😍
😔😔 O kadar bekledim kanka cidden önemli olmazsa yazmam bu kadar yaMıro bi 100 ateşle dostumuza benim fix limit yok reis
Baikal sen gelmeden once onu konusuyorduk valla bes kurusum yok hessolari atayim istersen cekseydim bonuslari dagitacaktim burdaki arkadaslara zatenMıro bi 100 ateşle dostumuza benim fix limit yok reis
MuRata at kanka çok seviyo o parayiAkbankin uygulama reis özelden atayım hepinize 😍
Valla artık noal baba kendimi halleder yoksa geyiklerin boynuzunumu sokar bilemem🤔Noel baba ve baikali o sekilde dusundum bi an😏
Reis sizde bende 10 TL kazanacak işte 🤣Ne adamsın aw 🤣
Bacadan atlar o simdi bide abooo😏🤣Valla artık noal baba kendimi halleder yoksa geyiklerin boynuzunumu sokar bilemem
La fix te 9 tl limit var havale eft yapamıyorum başka kullandığım e cüzdan kripto vs yok nasıl atayım kurban olduğum😔😔 O kadar bekledim kanka cidden önemli olmazsa yazmam bu kadar ya
Baikal reise doğum günü hediyesi sekliReis sizde bende 10 TL kazanacak işte 🤣
Teessuf ederimMuRata at kanka çok seviyo o parayi
Nasıl EFT falan yapamiyin kiLa fix te 9 tl limit var havale eft yapamıyorum başka kullandığım e cüzdan kripto vs yok nasıl atayım kurban olduğum