- 4,268
- 2,516
- 113
BEnim fixte limit hic kullanilmamis bebek gibi duruyor ama bakiye sifir ne tezat durum🤣La fix te 9 tl limit var havale eft yapamıyorum başka kullandığım e cüzdan kripto vs yok nasıl atayım kurban olduğum
BEnim fixte limit hic kullanilmamis bebek gibi duruyor ama bakiye sifir ne tezat durum🤣La fix te 9 tl limit var havale eft yapamıyorum başka kullandığım e cüzdan kripto vs yok nasıl atayım kurban olduğum
Kim kime ne sokar artık orası fantezimize baglı cincon abeyValla artık noal baba kendimi halleder yoksa geyiklerin boynuzunumu sokar bilemem
Seninde hesapta yüklü para olsun anlarsınNasıl EFT falan yapamiyin ki
Dm gelsene kankaSeninde hesapta yüklü para olsun anlarsın![]()
Tok tokun halini anlar mi kanka insanlik olmusSeninde hesapta yüklü para olsun anlarsın![]()
Kanka seninkide biraz enteresan is biz burda 4-5 kisi 20 lira freebet bonus kovaliyoz saatlerdir cekim yapabilirmiyiz diye.🤣sen direk adamdan 100 istiyon.ne kolayi varmis biz bosa ugrasmisiz🤣🤣🤣Dm gelsene kanka
Gardasim sen baikala itelemeden rahat etmiycen kafaya koymuşsunDm gelsene kanka
Sen nerden biliyon para istediğiniKanka seninkide biraz enteresan is biz burda 4-5 kisi 20 lira freebet bonus kovaliyoz saatlerdir cekim yapabilirmiyiz diye.🤣sen direk adamdan 100 istiyon.ne kolayi varmis biz bosa ugrasmisiz🤣🤣🤣
Siyaset adamı 😂Gardasim sen baikala itelemeden rahat etmiycen kafaya koymuşsun
Kişi kendinden bilir işi 😂Sen nerden biliyon para istediğini![]()
@Salobalo12 geldiğinden beri iyice açlık sınırına dayandı konunun ortalamasiBize takil bu kaybedenler kulubunde kendini ac hissetmezsin sinerji yapioz burda birbirimize destek oluyoz maddi olmasada🤣biz burda bir avuc bulgur yutup ustune musluktan su icip midemizi tok hale getiriyoz midemizde pilav oluyo🤣🤣🤣2-3 gun hayatta kaliyoz
Öyle batigiz sen dostBaikal dışında batan buraya düşüyor herhalde harbi
İki saatten beri okumuyor musun yazdiklarini herkes sahitSen nerden biliyon para istediğini![]()
Son mesajlara baktim bi. Bu konuyu en baştan okumuyorum bunalima sokuyo beni bu yoklukİki saatten beri okumuyor musun yazdiklarini herkes sahit
Zor dostSon mesajlara baktim bi. Bu konuyu en baştan okumuyorum bunalima sokuyo beni bu yokluk
Burda olup da batık olmayan zaten çöpe atacağı parayla oynuyodurÖyle batigiz sen dost