Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kaybeden63 | Günün Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,863
52,857
113
Öyle bişey varsa da topçularin bı kadar kısa sürede tepki vermesi normal ama seçtikleri yöntem etik degil. Maçları sabote etmek nedir ya kaç bin taraftar gelip sizi izliyor böyle saygısızlık olmaz. Gidersin şikayet edersin yada sözleşmeni tek taraflı fesih edersin ama böyle olmaz
Cogu oyuncu bilerek olmasada odenmedi mi para sorun cikartir burada oyuncuya suc atarsin ama öncelik yönetimde yönetimde ciddi sıkıntilar var samet aybaba feyyazi falan es gecmisler fikirlerine onem vermemisler sacma sapan isler yani fikret orman gelecek bence

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,735
23,295
113
Cogu oyuncu bilerek olmasada odenmedi mi para sorun cikartir burada oyuncuya suc atarsin ama öncelik yönetimde yönetimde ciddi sıkıntilar var samet aybaba feyyazi falan es gecmisler fikirlerine onem vermemisler sacma sapan isler yani fikret orman gelecek bence
Valla hemşo kim nederse desin bjk nin herkese zevk verdiği dönem fikret zamanı

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,719
6,323
113
Şaka bi yana fener iy atarsa iy dan kg gelir

Tottenham city maçında ki gibi olur tempolu insallah

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,170
43,715
113
onu demedim ya geçen 10 kişi seçtide ben kalmıştım tek dedim belki bu sefer seçer 🙂 seçmezsede sıkıntı yok mesajları beğenmedi seçmicek bence çünkü diğer mesajları gördü beğendi beni es geçti 😂
Bu adamın parası bir bana mı nasip olmadı layn herkese dağıtmış :)

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
İnşallah tutarda adamın zararı çok önce gelsin vermesede olur valla 😂

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Ben tot dayım korner getirmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...