- 8,594
- 5,936
- 113
Canın sağolsun tebrikler5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
Canın sağolsun tebrikler5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
Hayırlısı olsun dost kesene bereket5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
Alanlara bol şans bende almadım şans parası birdahakine artık dost5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
reis geçenkindede dedin sana atıcam arada yine kaynattın bizi 😂5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
Kazananlara terbıkler5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina
aşka kupon var mı takip edelim5 kişiye ulaştım kimse alınıp gucenmesin daha önce ödül atmadığım arkadaslar var onları da seçmek istedim haksızlık olmamasi adina