- 7,625
- 3,310
- 113
Ah ne kazanamadık yav
Şansın bol olsun dostArkadaşlar iyi bir takip sohbet muhabbet oldu ve iyi adil bir dağıtım oldu öncelikle @Kashima kardeşime teşekkür ederim . Ben gönderdim kendisine şuan seçilen kişilere ulaşmış olmalı . Teşekkürler herkese başka bir roll de bakarız artık
Eyw reisim 😊Arkadaşlar iyi bir takip sohbet muhabbet oldu ve iyi adil bir dağıtım oldu öncelikle @Kashima kardeşime teşekkür ederim . Ben gönderdim kendisine şuan seçilen kişilere ulaşmış olmalı . Teşekkürler herkese başka bir roll de bakarız artık
Bol şans kardeşim@kanuni1453 ödülüm geldi kaybetmene rağmen ödül gönderdin teşekkür ederim kesene bereket kazancın daim olsun umarım hep kazanırsın kesene bereket dost
Kesene bereket. Roldeki tek sıkıntı maçı takip edenler listeye girmedi. Sohbet edenlerden seçildi. Dikkatli olmak gerek bazen.Arkadaşlar iyi bir takip sohbet muhabbet oldu ve iyi adil bir dağıtım oldu öncelikle @Kashima kardeşime teşekkür ederim . Ben gönderdim kendisine şuan seçilen kişilere ulaşmış olmalı . Teşekkürler herkese başka bir roll de bakarız artık
Teşekkür ederim kardeşim sanada bol şanslarBol şans üstad
Neyse reis Allah'a emanaet biz kazanamiyoruz hadi işiniz rast gitsinBol şans kardeşim
Kesene berketArkadaşlar iyi bir takip sohbet muhabbet oldu ve iyi adil bir dağıtım oldu öncelikle @Kashima kardeşime teşekkür ederim . Ben gönderdim kendisine şuan seçilen kişilere ulaşmış olmalı . Teşekkürler herkese başka bir roll de bakarız artık
Kardeşim varya su 2 3 gündür battikdayim tekrar bu düzlüğe çıkayim sorgusuz sualsiz 5 k lık hediyen var bende bir kaç kişi daha var tabi en son senin attığın 1 k yı kaybettim dahada duzelemedim . Paramız olunca herkes dm atıyor 2 3 gündür adamlara yazıyoruz hiç birinde tık yok inşallah kazandigimda tekrar dm atmaya yüzleri olur bana .yarın sabahı beklıyorum yarından itibaren rollinglere başlarız hayırlısı ile
Üstad benim sohbeti söylesrnr bi maçi takip ettim sadeceKesene bereket. Roldeki tek sıkıntı maçı takip edenler listeye girmedi. Sohbet edenlerden seçildi. Dikkatli olmak gerek bazen.
Geçen gün her rolde senin adın vardı dost herkese dağıtmıştin şimdi selam vermiyorlarKardeşim varya su 2 3 gündür battikdayim tekrar bu düzlüğe çıkayim sorgusuz sualsiz 5 k lık hediyen var bende bir kaç kişi daha var tabi . Paramız olunca herkes dm atıyor 2 3 gündür adamlara yazıyoruz hiç birinde tık yok inşallah kazandigimda tekrar dm atmaya yüzleri olur bana .
Teşekkür ederim reisim 🥰Afiyet olsun
Teşekkürler kardeşim@kanuni1453 tüm ödüller gönderildi. Etkinlik icin teşekkür ederiz.
yarın ben arkadaş dahil 4 siteden %100 freebet alıcam oglen erkenden bi roll patlatırız tabii banka eftyi erken geçirirse kaçta geçer bilmiyorumKardeşim varya su 2 3 gündür battikdayim tekrar bu düzlüğe çıkayim sorgusuz sualsiz 5 k lık hediyen var bende bir kaç kişi daha var tabi en son senin attığın 1 k yı kaybettim dahada duzelemedim . Paramız olunca herkes dm atıyor 2 3 gündür adamlara yazıyoruz hiç birinde tık yok inşallah kazandigimda tekrar dm atmaya yüzleri olur bana .
Tekrar öğrenmiş olduk dostum burada 3 5 kişi dışında kazandığın sürece herkes senin dostun onun dışında selam sabahları bile yok tekrar öğrenmiş oldukGeçen gün her rolde senin adın vardı dost herkese dağıtmıştin şimdi selam vermiyorlar
Dost niye isyan ediyorsun adam kayıp kupon yaşamışyinede bir kaç arkadasa güzellik yapmış tebrik et geçgn aldık kafasını takıb yabmanıza ragmn