- 7,733
- 3,397
- 113
TM abi hayırlı uçuşlarDur oğlum ya dayı işimizi halletsin sıkıntıdayım zaten geceden beri ayaktayım uçuşa geçmem lazım
TM abi hayırlı uçuşlarDur oğlum ya dayı işimizi halletsin sıkıntıdayım zaten geceden beri ayaktayım uçuşa geçmem lazım
Kesene berekat dost bizim şansımız yokmus kazananlara bol sans dahitanin kesesine dagitimcinin emeğine saglik7 kişi toplam arkadaşlar
Muro 5 TL üstü bozar bizi ayın sonu2,5 TL demiyorum dayı
kesene bereket tekrardan7 kişi toplam arkadaşlar
2500 TL diyorum dayıMuro 5 TL üstü bozar bizi ayın sonu
Burada 6 kişi var Beşiktaş'ı da koy 7 olsun7 kişi toplam arkadaşlar
Vardım da kişi sayısı 6 olunca girmemisizdir listeye takip eden kişi sayısı coktuNormalde Sen yok muydun sen de Buradaydın de mi
🙏🙄Zaten yaşamakta bi umut üstad
Ama hep hayal kırıklığıyla sonıçlamıypr
Hakkındır feroVardım da kişi sayısı 6 olunca girmemisizdir listeye takip eden kişi sayısı coktu
@Hakan170 de listede olan bir kaç kişiden daha çok takip etmiş bana göre dostum adaletli bir seçim olmamıs bence@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Hadi ya Muro harbi yok2500 TL diyorum dayı
Yapacak bişey yok dost seçilmiş kişiler hak etmemişiZ demek ki@Hakan170 de listede olan bir kaç kişiden daha çok takip etmiş bana göre dostum adaletli bir seçim olmamıs bence
Kashima güzel bir arkadaş olduğu için polemiğe girmek istemem ama liste adaletli değil@Hakan170 de listede olan bir kaç kişiden daha çok takip etmiş bana göre dostum adaletli bir seçim olmamıs bence
16. Mesaj senin nerede adaletsizlik?İlk mesajdan itibaren baktım adaletsizlik var. Sorun değil adam istediğine ver demiş umarım herkes kazanır
Sıradaki hakandi ve 7 kisi olsun seninle dedi. Ben mesaj sıralaması ve aktiflige göre aldim. Hakanda bilir kendisini sevdiğimi. Serhatcani tanımam bile ama adaletli olmak zorundayim@Hakan170 de listede olan bir kaç kişiden daha çok takip etmiş bana göre dostum adaletli bir seçim olmamıs bence
Liste adildi dost adam elinden geleni yapmış takip eden çok kişi vardı sahgec Hakan v.s ama listedekilerde takip eden dostlarKashima güzel bir arkadaş olduğu için polemiğe girmek istemem ama liste adaletli değil