- 43,994
- 42,987
- 113
Sevindim senin adına gerçekten dost umarım sans parası olur@kanuni1453 kesene bereket üstad
Sevindim senin adına gerçekten dost umarım sans parası olur@kanuni1453 kesene bereket üstad
Herkes senin gibi adaletki olamaz üstadSıradaki hakandi ve 7 kisi olsun seninle dedi. Ben mesaj sıralaması ve aktiflige göre aldim. Hakanda bilir kendisini sevdiğimi. Serhatcani tanımam bile ama adaletli olmak zorundayim
Eyv dostSıradaki hakandi ve 7 kisi olsun seninle dedi. Ben mesaj sıralaması ve aktiflige göre aldim. Hakanda bilir kendisini sevdiğimi. Serhatcani tanımam bile ama adaletli olmak zorundayim
Bişeyler yaparsam aklkmdasın üstad hepimizin yüzü güler umsrımSevindim senin adına gerçekten dost umarım sans parası olur
Niye öyle dedinlki üstadkepazeliğin daniskası
@kanuni1453 ???@kanuni1453 dostum ben takip etmedim bunu belirttim çok fazla kişi var diye ama gönlünden koparsa bir rolünü talibim
Sen naptın kuzen bir gelişme var mıkepazeliğin daniskası
Marka olmak dikkat çekmeği gösterir makina da marka olduğu için dikkat çekmeğe çalışıyor 😀Niye öyle dedinlki üstad
yarın sabahı beklıyorum yarından itibaren rollinglere başlarız hayırlısı ileSen naptın kuzen bir gelişme var mı
Afiyet olsun@kanuni1453 @Kashima Ödulum geldi reisler kesenize bereket 🥰
Dost forumun yüzde 70-80 i öyledir rollerse kü isimlere iyi bak hep aynı tayfa zaten bu açanlarda zaten şu sponsor diye açıyor gene aynı kişilere sponsor oluyor yalandan 1 kişi ekliyolar sen ben o tamam modlar kandırıldı ban yok inan hep böylelerVar demi öyleleri
Beklemedeyiz üstadyarın sabahı beklıyorum yarından itibaren rollinglere başlarız hayırlısı ile
Bol şans üstadödülüm geldi @Kashima @kanuni1453 teşekkürler
Bol şans üstadÖdül geldi kesene bereket @kanuni1453 eline sağlık @Kashima