ilk mesaj atanlar ve sonuna kadar takip edenler seçilmiş , adaletine sağlık@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
ilk mesaj atanlar ve sonuna kadar takip edenler seçilmiş , adaletine sağlık@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Kesene bereket7 kişi toplam arkadaşlar
Hakkini helal et dost eline sağlık@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Muro IBAN at atayım okadar var hesaptaYa dışarıdayım iki buçuk lira arıyorum şu an
İlk mesajdan itibaren baktım adaletsizlik var. Sorun değil adam istediğine ver demiş umarım herkes kazanır@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Ne diyelim sans dur kazananlara tebrikler7 kişi toplam arkadaşlar
Ben@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Hakikatin için teşekkürler reisim 🥰@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Kesme parası ya abiMuro IBAN at atayım okadar var hesapta
2,5 TL demiyorum dayıMuro IBAN at atayım okadar var hesapta
Sağlık olsun @kanuni1453 kesene bereket@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Usta bende aynı şekil sıkı takip ettim ama arkadaştan engellimiyim7 kişi toplam arkadaşlar
Emeğine sağlık dostum , kazanan dostlarımı tebrik ederim🙏🍀@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Reisim kesene bereker 🥰7 kişi toplam arkadaşlar
Emeğine sağlık dost@SlotMaN61 @Mkrc53 @Lazocan61 @Naparuk @berkays7 @serhatcan Arkadaşlar bu arkadaşlar bana dm atsın. Listede adaletsizlik var diyende ilk mesajdan itibaren kontrol etsin.
Dur oğlum ya dayı işimizi halletsin sıkıntıdayım zaten geceden beri ayaktayım uçuşa geçmem lazımKesme parası ya abi
Başından sonuna kadar takip edenlerden seçtiUsta bende aynı şekil sıkı takip ettim ama arkadaştan engellimiyim
Normalde Sen yok muydun sen de Buradaydın de miEmeğine sağlık dost