- 2,840
- 2,493
- 113
Yatırdıya şimdi oynar aqdep şuan 3 farkla önde aq :d
Yatırdıya şimdi oynar aqdep şuan 3 farkla önde aq :d
Bol şanslarArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bakalım hakkaniyetlimiyizArkadaşlar inanın bu kupon kazanmış olsaydı ,beş dedim ama 10 15 kişiye ulaşacaktım. Burda amaç size faydalı olmak takip edenin hakkını vermek . Kupon kaybetti olsun sorun yok yine 5 kişiye 500 TL dağıtacağım @Kashima kardeşim 750 TL diğer 5 kişi ,500 TL . Ben baya takip olacağını düşündüm başka bir kupon var takip ediyorum ondan dolayı mesaj atanlara cevap yazamadım kusura bakmayın. @Kashima kardeşim sen den ricam başından beri çok iyi şekilde inceleyerek en aktif olan 5 kişiyi seçmen ve mesaj sayısı önemli değil takip etti ise hakkını verelim . Geçen ben eşreftek kardeşime en cok takip eden kişiydim akşama kadar takip ettik mesaj sayın az dedi bana baya zoruma gitmişti . teşekkürler arkadaşlar @Kashima kardeşim lütfen çok titiz incele kişileri
Biz artık @Kashima nin sağlı sollu ataklarını izliyoruz dost deple isimiz kalmadidep şuan 3 farkla önde aq :d
56 mı 46 mı dostum 😂Dm den dost buraya yazarsa ortalık karışır
Şaka yaptık niye bugün insanlar alıngan hepDevecim ben sinyalde değilim rica ederim adam atarsa roll için atar . Bizim ne oldugumu bura çoğu kişi bilir 15 k nin 10 k sını dagittimizda oldu 115 k nin 40 50 k sını dagittimizda 😉
sağol reis , adam inş tutturur dimi ?Bol şanslar
Ahmet seni severim çok tatlı çoçuksun da işteOlsa benim de katkım olacak ben öğrenci adamın neden şimdi beni küçük dusuruyon belki onunla benim aramda sakadir hiç yakıştıramadım reisim sana küçük kalbimi kirdin
Eyw ben şaka yapim maksat biraz eğlenelim formda hep para olmaz şu an hayattaki 2 arkadaşım birde siz varsınız haAhmet seni severim çok tatlı çoçuksun da işte
Da 😃Ahmet seni severim çok tatlı çoçuksun da işte
gerekeni yapar ya beklemedeyiz sorun yok , inceliyordurBiz artık @Kashima nin sağlı sollu ataklarını izliyoruz dost deple isimiz kalmadi![]()
Bi ara takip ettim gece 2 kupon yapmıştı son kuponda gitti uyudu sözde ödül atacaktı öğlen oldu demezmi ben takip eden 5. Kişiye attım diye laa zaten gece 3 kişi takip etmistik millet gitmişti kupon yatacak diye 🤣Bide kardeşim yıpratıyor insanları sabah 9 dan akşam 5 e kadar adam takip ediyor . Ne gerek var amaç dağıtım ise yapacaksın
Ahmet o büyük harflerle yazılan küfür yasak bak raporlarlar dikkat etEyw ben şaka yapim maksat biraz eğlenelim formda hep para olmaz AMK şu an hayattaki 2 arkadaşım birde siz varsınız ha