Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kanuni1453 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,450
2,509
113
Arkadaşlar inanın bu kupon kazanmış olsaydı ,beş dedim ama 10 15 kişiye ulaşacaktım. Burda amaç size faydalı olmak takip edenin hakkını vermek . Kupon kaybetti olsun sorun yok yine 5 kişiye 500 TL dağıtacağım @Kashima kardeşim 750 TL diğer 5 kişi ,500 TL . Ben baya takip olacağını düşündüm başka bir kupon var takip ediyorum ondan dolayı mesaj atanlara cevap yazamadım kusura bakmayın. @Kashima kardeşim sen den ricam başından beri çok iyi şekilde inceleyerek en aktif olan 5 kişiyi seçmen ve mesaj sayısı önemli değil takip etti ise hakkını verelim . Geçen ben eşreftek kardeşime en cok takip eden kişiydim akşama kadar takip ettik mesaj sayın az dedi bana baya zoruma gitmişti . teşekkürler arkadaşlar @Kashima kardeşim lütfen çok titiz incele kişileri
Bakalım hakkaniyetlimiyiz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,733
3,397
113
Devecim ben sinyalde değilim rica ederim adam atarsa roll için atar . Bizim ne oldugumu bura çoğu kişi bilir 15 k nin 10 k sını dagittimizda oldu 115 k nin 40 50 k sını dagittimizda 😉
Şaka yaptık niye bugün insanlar alıngan hep

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,035
8,252
113
Bide kardeşim yıpratıyor insanları sabah 9 dan akşam 5 e kadar adam takip ediyor . Ne gerek var amaç dağıtım ise yapacaksın
Bi ara takip ettim gece 2 kupon yapmıştı son kuponda gitti uyudu sözde ödül atacaktı öğlen oldu demezmi ben takip eden 5. Kişiye attım diye laa zaten gece 3 kişi takip etmistik millet gitmişti kupon yatacak diye 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...