Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kanuni1453 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,440
15,957
113

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,841
7,849
113
Elimizden geldiğince rolleri takip ediyoruz adamlar dakika ortadan kaybolmadan takip etmemizi istiyor neymiş 2 adımda yokmuşum ulan 4 adımda kim vardı,kimsenin lütufuna düşürmesin Allah
Ben takip edenleri su sekilde belirliyorum. Konu başından itibaren ilk mesajdan son mesaja kadar sıralamaya kişileri yazıyorum. Kim gitmis onu çıkarıyorum. Mesela 5. Ci mesajı olan adam konuda yok onu eliyorum. İlk mesajı olan adam oncelik kisaca

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
Ben takip edenleri su sekilde belirliyorum. Konu başından itibaren ilk mesajdan son mesaja kadar sıralamaya kişileri yazıyorum. Kim gitmis onu çıkarıyorum. Mesela 5. Ci mesajı olan adam konuda yok onu eliyorum. İlk mesajı olan adam oncelik kisaca
adamsssssssss

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79,042
15,099
113
Do
Doğru olan zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...