- 41,440
- 15,957
- 113
Var demi öyleleriBol şansss en azından adaletli bi roll olması dileğiyle çünkğ bu forumda roll açanların grubu var 2 mesaj at yazıyolar rollü alıyolar otomatik 🤣
Var demi öyleleriBol şansss en azından adaletli bi roll olması dileğiyle çünkğ bu forumda roll açanların grubu var 2 mesaj at yazıyolar rollü alıyolar otomatik 🤣
Kartal yine havada kalmayı beceriyor bizimki Tatlı yemeGöklerde Kartal gibi 🤣
Bol sansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
sabahların forum nöbetçiside gelmiş , hg reisDaha uçuşa geçemedim geceden beri o yüzden buralardayım 😄
Bol sansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Ne olsun istersin Berkayım😂Futbol mu
körlingFutbol mu
Ben takip edenleri su sekilde belirliyorum. Konu başından itibaren ilk mesajdan son mesaja kadar sıralamaya kişileri yazıyorum. Kim gitmis onu çıkarıyorum. Mesela 5. Ci mesajı olan adam konuda yok onu eliyorum. İlk mesajı olan adam oncelik kisacaElimizden geldiğince rolleri takip ediyoruz adamlar dakika ortadan kaybolmadan takip etmemizi istiyor neymiş 2 adımda yokmuşum ulan 4 adımda kim vardı,kimsenin lütufuna düşürmesin Allah
İns kazancda olur abi sıkma caniniKayıp abiciim
Buz hokeyiNe olsun istersin Berkayım😂
Abi biz sensiz ne yapicik deme oyleAllah çarpsın ben kurtarayım kayar giderim bir iki göremezsin beni burada
Sabahtan beri rol arıyordun Al sana rol güzelcene takip et 😄sabahların forum nöbetçiside gelmiş , hg reis![]()
Seni gördüm iyi oldum günün güzel gecsinİyiyim dost sen nasılsın
Pusuda hazır herkes 🤣Oha bu kadar kişi var mıydı forumda
adamsssssssssBen takip edenleri su sekilde belirliyorum. Konu başından itibaren ilk mesajdan son mesaja kadar sıralamaya kişileri yazıyorum. Kim gitmis onu çıkarıyorum. Mesela 5. Ci mesajı olan adam konuda yok onu eliyorum. İlk mesajı olan adam oncelik kisaca
Doğru olan zatenBen takip edenleri su sekilde belirliyorum. Konu başından itibaren ilk mesajdan son mesaja kadar sıralamaya kişileri yazıyorum. Kim gitmis onu çıkarıyorum. Mesela 5. Ci mesajı olan adam konuda yok onu eliyorum. İlk mesajı olan adam oncelik kisaca