Bol şanslar futbol at kanka sen bilirsin yinedeArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şanslar futbol at kanka sen bilirsin yinedeArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Hahahha lan iki buçuk lira lazımSen etme abi
Bol şanslarArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
10 numara isabet ettinKardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin için
Bozuk olanmiHahahha lan iki buçuk lira lazım
Uygundur dostum. Bugun tatilim ful time😀Kardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin için
İnşallah başarılı olursunKardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin için
Hadi sapla gelsinArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şans şimdiden 😃Kardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin için
Sen demin diyordun Jojo iyi verdiBeklemedeyizzz
⚽ SendeUygundur dostum. Bugun tatilim ful time😀
Berkayim rollerin seferi ne yapiyon reisimAdım bekliyoruz dost
HiroshimaUygundur dostum. Bugun tatilim ful time😀
İşte abi insan oğlunun gözü doymuyorSen demin diyordun Jojo iyi verdi
Kaybetttiiimmm mattı o bu arada coşvşvşvvSen demin diyordun Jojo iyi verdi