- 7,878
- 1,727
- 113
Bol şans diliyorum hocamArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şans diliyorum hocamArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
ama bize 5 kişi lazım50 kişi takip eder
Bol şanslar kardeşim inşallah gelirArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Şimdiden bol şans diliyorumArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Ya yok öyle değilde herkesin işi gücü oluyor. Kasayı 2 ye bölen mi dersin. Adam 2-3 kupon takip etmiş belki ihtiyacı var isi gücü bırakmış takip etmiş hakkını yiyen çok insanlar var. Neyse biz rolumuze bakalimhı bide maçön, 7-8 maç ctesi pazar oynayanları unutmakupon geldiğinde yaşayacakmıyız belli değil
Bol şansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şans takip edelim miArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
adam kazansında birileri elbet nasiplenir , önemli olan kaybetmemekYa yok öyle değilde herkesin işi gücü oluyor. Kasayı 2 ye bölen mi dersin. Adam 2-3 kupon takip etmiş belki ihtiyacı var isi gücü bırakmış takip etmiş hakkını yiyen çok insanlar var. Neyse biz rolumuze bakalim
Kardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin içinValla seviyorum böyle düşünceli insanlari. Kimileri var yok 10 adım yok 1 kişiye rol bilmem ne
Sen etme abiBol şans takip edelim mi
Helal dost umarım başarılı olursunKardeşim seni biliyorum ben dağıtım işi sende kişi belirleme hepsinde seninle iletişimde olacağız uygun mudur senin için
ayakkabılarını giyip geliyorAdım hazirmi
Yok bu rolü tenzih ederek konuşuyorum dostum.adam kazansında birileri elbet nasiplenir , önemli olan kaybetmemek
O reisim bol sans herşey gönlünce olsun hesabı alabildinmiArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.