- 1,248
- 383
- 83
Arkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şans reis 🥰Arkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Padişahım çok yaşaArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
tek adım helal olsun , sal gelsin , basket olursa tadından yenmezArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şanslarArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
trabzonun neresi hemşoBol şans reis 🥰
Şansın bol olsun dostArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şanslar şansın bol olsunArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
hı bide maçön, 7-8 maç ctesi pazar oynayanları unutmaValla seviyorum böyle düşünceli insanlari. Kimileri var yok 10 adım yok 1 kişiye rol bilmem ne
Bol şansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Bol şansArkadaşlar birazdan kuponu atacağım sizleri yormayacagım tek adım gelirse takip durumuna göre beş kişiye ulaşacağım.
Değil miValla seviyorum böyle düşünceli insanlari. Kimileri var yok 10 adım yok 1 kişiye rol bilmem ne