Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanal Tedavisi ve Dolgu

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
344
83
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Dediğin gibi bir ağrı olmaması lazım. Benim basimada gelmişti. Gittim dolguyu sinirleri tam almadan yapmış iltihap olmuş Ağrı tarif edilemez

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,623
14,486
113
kanal tedavisi dolgu yaptım demiş ağrıyı ne geçirir diye de buraya soruyor doktora gerek yok o zaman :D

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
737
863
93
Kral bende yaptırdım kanal önceden. Kanal demek sinir temizleme demek. Dişte ağrı yapan sinirler zaten. Bunlar alındığı halde ağrıması tuhaf. Geçmiş olsun zordur diş ağrısı
kral adam cerrahi operasyon geçiriyor sinir temizlendi daha agrı olmaz diye bir şey mi var nasıl mantık bu
geçmiş olsun dostum 2-3 gün sürer onun agrısı

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
691
345
63
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
kanal tedavisinden sonra dişte ağrı olmaz kanal tedavisi demek dişin içinde ki sinirlerin alınması demek en fazla hafif sızlar o bölge senin işlemi yanlış yapmış dişçin

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,810
1,379
113
kral adam cerrahi operasyon geçiriyor sinir temizlendi daha agrı olmaz diye bir şey mi var nasıl mantık bu
geçmiş olsun dostum 2-3 gün sürer onun agrısı
Dost bizde yaptırdık kanal. Kanal tedavisi yapılan dişte ağrı olmaz, oluyorsa sinir temizlenmemiştir. Bu arkadaşın ağrısı kanaldan olmayabilir iltihap kaynaklı olabilir. Hatayı da iltihaplı dişe işlem yaptırmakla yapmış

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,265
2,003
113
Dost bizde yaptırdık kanal. Kanal tedavisi yapılan dişte ağrı olmaz, oluyorsa sinir temizlenmemiştir. Bu arkadaşın ağrısı kanaldan olmayabilir iltihap kaynaklı olabilir. Hatayı da iltihaplı dişe işlem yaptırmakla yapmış
Knk ben 2 dis yaptım bugun benim soylemim sanirim yanlış anlasilmis birtane dis kanal oldu biri dolgu. Dolgu olanin sinirleri duruyor