- 19,078
- 22,373
- 113
Yinede bugünu bir geçir belki yarına kadar dış kendi kendini toparlarDostum kanalli disdi zaten iltihap olmus tekrardan kanal yapıldı
Yinede bugünu bir geçir belki yarına kadar dış kendi kendini toparlarDostum kanalli disdi zaten iltihap olmus tekrardan kanal yapıldı
Dediğin gibi bir ağrı olmaması lazım. Benim basimada gelmişti. Gittim dolguyu sinirleri tam almadan yapmış iltihap olmuş Ağrı tarif edilemezBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Niye yiyon mk yutacaksinBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Slot oyna geçer aga😭Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
O ne laaawİlaçları niye yiyosun kardeşim
kral adam cerrahi operasyon geçiriyor sinir temizlendi daha agrı olmaz diye bir şey mi var nasıl mantık buKral bende yaptırdım kanal önceden. Kanal demek sinir temizleme demek. Dişte ağrı yapan sinirler zaten. Bunlar alındığı halde ağrıması tuhaf. Geçmiş olsun zordur diş ağrısı
kanal tedavisinden sonra dişte ağrı olmaz kanal tedavisi demek dişin içinde ki sinirlerin alınması demek en fazla hafif sızlar o bölge senin işlemi yanlış yapmış dişçinBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Dost bizde yaptırdık kanal. Kanal tedavisi yapılan dişte ağrı olmaz, oluyorsa sinir temizlenmemiştir. Bu arkadaşın ağrısı kanaldan olmayabilir iltihap kaynaklı olabilir. Hatayı da iltihaplı dişe işlem yaptırmakla yapmışkral adam cerrahi operasyon geçiriyor sinir temizlendi daha agrı olmaz diye bir şey mi var nasıl mantık bu
geçmiş olsun dostum 2-3 gün sürer onun agrısı
Knka kanal 2 yıl once yapilmisti bugün ağridi tekrardan gittim ki sinirler tam alinmamis yeniden kanal yapildi ayriyeten bir dise dolgu yapıldıDost sen sanırım K'siz işlem yaptırmışsın. Kanal acımaz sonrasında çünkü başka arkadaşın dediği gibi
Knk ben 2 dis yaptım bugun benim soylemim sanirim yanlış anlasilmis birtane dis kanal oldu biri dolgu. Dolgu olanin sinirleri duruyorDost bizde yaptırdık kanal. Kanal tedavisi yapılan dişte ağrı olmaz, oluyorsa sinir temizlenmemiştir. Bu arkadaşın ağrısı kanaldan olmayabilir iltihap kaynaklı olabilir. Hatayı da iltihaplı dişe işlem yaptırmakla yapmış
Seni inleten dolgudur o zaman kral. Kanal gören diş sinirsiz olur. Tuzlu su gargara yap rahatlatır biraz iltihaba da iyi gelirKnk ben 2 dis yaptım bugun benim soylemim sanirim yanlış anlasilmis birtane dis kanal oldu biri dolgu. Dolgu olanin sinirleri duruyor
Böbrek taşı düşürmeyen listeye eklemiyor işteGeçmiş olsun dost Allah kimseye bir diş ağrısı iki baş ağrısı 3 bel ağrısı vermesin