Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanal Tedavisi ve Dolgu

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,265
2,003
113
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,265
2,003
113
Kral bende yaptırdım kanal önceden. Kanal demek sinir temizleme demek. Dişte ağrı yapan sinirler zaten. Bunlar alındığı halde ağrıması tuhaf. Geçmiş olsun zordur diş ağrısı
Daha once kanal yaptırdigim dise zaten tektar Kanal yapıldı onceki doktor anasini skmis sinir bırakmış icinde

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,067
22,369
113
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Kanal tedavisi esnasında hafif ağır olabilir ama tedavi sonrası ağri olmaz. Doktorun kanalı temizleyememis muhtemelen. Bu da dolgunun tekrar sökülüp kanal tedavisinin tekrar yapılması demek.

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,265
2,003
113
Kanal tedavisi esnasında hafif ağır olabilir ama tedavi sonrası ağri olmaz. Doktorun kanalı temizleyememis muhtemelen. Bu da dolgunun tekrar sökülüp kanal tedavisinin tekrar yapılması demek.
Dostum kanalli disdi zaten iltihap olmus tekrardan kanal yapıldı

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
1,753
113
Dostum aynı işlemi daha iki hafta önce yaptırdım dediğin gibi bi ağrı kesinlikle olmadı senin sinirleri tam alamamıs tekrar bi doktora görün bence