- 2,265
- 2,003
- 113
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
İlaçları niye yiyosun kardeşimBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
dediğin gibi olsa kanal yapılan dişe ilaç koymaz doktor.Kanal tedavisi yaptıysa nasıl ağrı oluyo kanalda sinirleri alınıyor. Senin dr sinirler temizlememiş tam
Dostum uyusukluk gecince agrir dediKanal tedavisi yaptıysa nasıl ağrı oluyo kanalda sinirler alınıyor. Senin dr sinirleri temizlememiş tam
İcine karanfilli bi ilac koydu hatta gecici dolgu yapti haftaya bitecekdediğin gibi olsa kanal yapılan dişe ilaç koymaz doktor.
seni üzmek istemem ama 4 5 gün sürer ağrısıDostum uyusukluk gecince agrir dedi
Kral bende yaptırdım kanal önceden. Kanal demek sinir temizleme demek. Dişte ağrı yapan sinirler zaten. Bunlar alındığı halde ağrıması tuhaf. Geçmiş olsun zordur diş ağrısıDostum uyusukluk gecince agrir dedi
Daha once kanal yaptırdigim dise zaten tektar Kanal yapıldı onceki doktor anasini skmis sinir bırakmış icindeKral bende yaptırdım kanal önceden. Kanal demek sinir temizleme demek. Dişte ağrı yapan sinirler zaten. Bunlar alındığı halde ağrıması tuhaf. Geçmiş olsun zordur diş ağrısı
Tek aklıma takılan yer burasıydıİlaçları niye yiyosun kardeşim
Bilgin yoksa fikrinde olmayacak ya. bizde yaptırdık kanal tedavisi hiç ağrı falan olmadı yapıldıktan sonra. Yapılırken dokunuyor acıyor o kadar1 ay sızısı devam eder
Doktor mu dedi bunu Doktor dediyse daha niye bunun konusunu açtın ki onu anlamadım burada Profesör Doktor forum'da dolu herhalde 😄Dostum uyusukluk gecince agrir dedi
Kanal tedavisi esnasında hafif ağır olabilir ama tedavi sonrası ağri olmaz. Doktorun kanalı temizleyememis muhtemelen. Bu da dolgunun tekrar sökülüp kanal tedavisinin tekrar yapılması demek.Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Yav yapan vardir illa oyle bi agri varki napcagimizi sasiriyizDoktor mu dedi bunu Doktor dediyse daha niye bunun konusunu açtın ki onu anlamadım burada Profesör Doktor forum'da dolu herhalde 😄
Dostum kanalli disdi zaten iltihap olmus tekrardan kanal yapıldıKanal tedavisi esnasında hafif ağır olabilir ama tedavi sonrası ağri olmaz. Doktorun kanalı temizleyememis muhtemelen. Bu da dolgunun tekrar sökülüp kanal tedavisinin tekrar yapılması demek.
Dostum aynı işlemi daha iki hafta önce yaptırdım dediğin gibi bi ağrı kesinlikle olmadı senin sinirleri tam alamamıs tekrar bi doktora görün benceBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
İltihap varsa öncesin de 5 gün min antibiyotik kullanıp iltahap gidince yaptırman doğru olurduDostum kanalli disdi zaten iltihap olmus tekrardan kanal yapıldı
Dostum 4 tane kanal ve dolgu yaptırdım ama öyle ağrı olmadı.bir sorun vardır geçmiş olsunBeyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok