Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Jhon Duran Zenit'te

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,470
88,657
113
1770640405396.png

Fenerbahçe'nin sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı 22 yaşındaki forvet Jhon Duran,
Rusya ekiplerinden Zenit'e katıldı.

Zenit, sezon sonuna kadar kiraladığı Duran'ı şu paylaşımla duyurdu:​

johnwicx

Paladin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
150
43
Bu kafayla devam ederse, Balotelli gibi takılır. Adamlarda yetenek var ama beyin namına kırıntı yok.

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,306
7,684
113
Böyle şımarık futbolcular -özellikle fakir ülkeden gelen futbolcular- umarım kuru ekmeğe muhtaç kalırlar

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,153
4,193
113
hadi en besili etkisizdi yollandı, cenk tosunla irfanı kadro dışı bırakıyorsun ulan bu adam neden gidiyor? şampiyonluğa oynayan bi takımda 3 santrafor da gider mi? yerine de başka bir santrafor alınmıyor, bi tane cherif diye adam almışsın 40 maça çıkmış son 3 sezonda sadece 4 golü var, oynadığı takım fransa ligi orta sıralarda bu takıma neden elit santrafor alınmıyor hayret, takımı orta saha doldurdular golleri talisca kante atacak herhalde :D

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
Beşiktaş maçında ki golün editlerini sabaha kadar izlemiştim o golle hatırlanacak şımarık reis

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,172
10,050
113
Adam kendi taraftarına salladı bizimkilerde bunu savundu. Adam daha şımarmasında napsın şımarır tabi. Allahtan federasyonun adı fenerasyon oldu da ceza almadı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Valla ben bu fener neyapmaya çalışıyor anlamadım anlamakda istemiyom benmi oynuyacam forvette bilmiyorum yani

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Talisca yada kerem oynar ,sidiki tam iyilesirse iş yapabilir
Dost Sıdıka kaç yılda kaç gölü var Kerem etkili değil sol acikda oynaması gerek talisca on numarada iş yapar ben valla bilmiyorum bu devin özel in Allah ta bela

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,264
113
Duranla En Nesriyi beğenmediler de yerine Lewayla Sörloth falan gelse neyse. Gittiler Sidikliyi aldılar. Geçen senenin çoğunda da sakatmış üstelik. Verdikleri bonservis te 22 milyon euro. Bu parayı kendisini ispatlamış oyuncular için verirler. İspatlama aşamasındakilere değil. İstatistikleri de birşey vaad etmiyor

Bu Sidikliye 22 vermeyi normal görüyorlar ama Sörloth için 35'e çok diyorlar. Bu 22 ediyorsa Sörloth 100 etmesi lazım