- 121,449
- 88,646
- 113
rthgrfedwwqaerghtyjh bu nasıl kariyer yönetimi yaEkli dosyayı görüntüle 929186
Fenerbahçe'nin sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı 22 yaşındaki forvet Jhon Duran,
Rusya ekiplerinden Zenit'e katıldı.
Zenit, sezon sonuna kadar kiraladığı Duran'ı şu paylaşımla duyurdu:
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 929186
Fenerbahçe'nin sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı 22 yaşındaki forvet Jhon Duran,
Rusya ekiplerinden Zenit'e katıldı.
Zenit, sezon sonuna kadar kiraladığı Duran'ı şu paylaşımla duyurdu:
pablo escobar yaşasa vururdu bunuBöyle şımarık futbolcular -özellikle fakir ülkeden gelen futbolcular- umarım kuru ekmeğe muhtaç kalırlar
Yav Osimhenden iyi mi yoksa kötü mü bi karar verin psikolojiyi bozdunuz iyiceBöyle şımarık futbolcular -özellikle fakir ülkeden gelen futbolcular- umarım kuru ekmeğe muhtaç kalırlar
Ne kariyeri ya adam paranın anasını s..ti kariyer mi düşünür. 15 senede kazanacağını şimdiden kazandırthgrfedwwqaerghtyjh bu nasıl kariyer yönetimi ya
Yetenek Teknik olarak duran daha iyi ama disiplini yokYav Osimhenden iyi mi yoksa kötü mü bi karar verin psikolojiyi bozdunuz iyice
Talisca yada kerem oynar ,sidiki tam iyilesirse iş yapabilirValla ben bu fener neyapmaya çalışıyor anlamadım anlamakda istemiyom benmi oynuyacam forvette bilmiyorum yani
Dost Sıdıka kaç yılda kaç gölü var Kerem etkili değil sol acikda oynaması gerek talisca on numarada iş yapar ben valla bilmiyorum bu devin özel in Allah ta belaTalisca yada kerem oynar ,sidiki tam iyilesirse iş yapabilir