- 6,332
- 2,979
- 113
Sistem nasıl işleyiş nasılBabalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanEkli dosyayı görüntüle 913827
İş yerini mi mahkemeye verdin çok uğraşırsın 2015'te LC Waikiki'nin deposunda çalışıyordum ana deposunda allah biliyor çıkarken iki kelime konuştum bir tazminatı vermedi kıden miydi bir şey tazminatı öbürlerinin hepsini aldımBabalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanEkli dosyayı görüntüle 913827
O ne zaman düşer 1 ay diyorlardıDetaylı Gerekçeli kararın sisteme düştükten sonra ki tebligat süresi ne zaman ona göre hesaplama yapılabilir
Maalesef vallahiİş yerini mi mahkemeye verdin çok uğraşırsın 2015'te LC Waikiki'nin deposunda çalışıyordum ana deposunda allah biliyor çıkarken iki kelime konuştum bir tazminatı vermedi kıden miydi bir şey tazminatı öbürlerinin hepsini aldım
Sistem nasıl işleyiş nasıl
[/
uyaptan bakabilirsin düşmüş olabilir ve ya karşı taraf istinafa başvurmuş olabilirO ne zaman düşer 1 ay diyorlardı
Hahahahahahahhaha ulan aklıma bir şey geldi yauyaptan bakabilirsin düşmüş olabilir ve ya karşı taraf istinafa başvurmuş olabilir
Ne geldiHahahahahahahhaha ulan aklıma bir şey geldi ya
Ben ceza değilken uyap'a düşmesi bekleniyor ya dosyann hep psikolojik altında kalmış yemin ediyorum sana e-devlet'e girip hiç dosyalara bakmıyorum Ne var ne yok örnek veriyorum Bunları çünkü kafayı yiyorum 😄Ne geldi
Kanka benim 9 yıl önceki KYK borcum UYAP a düşmüyor. Bunun sebebi nedirBen ceza değilken uyap'a düşmesi bekleniyor ya dosyann hep psikolojik altında kalmış yemin ediyorum sana e-devlet'e girip hiç dosyalara bakmıyorum Ne var ne yok örnek veriyorum Bunları çünkü kafayı yiyorum 😄
avukat olduğum için müdahale edesim geliyo benimde bunlara uyaptan çıkamıyorum ki 😂Ben ceza değilken uyap'a düşmesi bekleniyor ya dosyann hep psikolojik altında kalmış yemin ediyorum sana e-devlet'e girip hiç dosyalara bakmıyorum Ne var ne yok örnek veriyorum Bunları çünkü kafayı yiyorum 😄
Uyap a düşmez e devletten bakarsın onaKanka benim 9 yıl önceki KYK borcum UYAP a düşmüyor. Bunun sebebi nedir
Kardeşim Bir daha bana yazarsan çok ağır konuşurum işin gücün rast gitsinKanka benim 9 yıl önceki KYK borcum UYAP a düşmüyor. Bunun sebebi nedir
Avukat istinafa taşınmazın diye açtığı ihbar tazminatını istinafa başvuramasınlar diye düşükten verdiBir de kısmı kabul kısmı red vermiş icra haklarını ve son ödeme tarihlerini kullanarak baya geç ödeyeceklerdir eğer avukatın varsa sağlamsa hızlı bir şekilde sonuçlanır istinaftan sonra
O bilerek soruyorUyap a düşmez e devletten bakarsın ona
Noldu loKardeşim Bir daha bana yazarsan çok ağır konuşurum işin gücün rast gitsin