Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Mahkemesi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
Babalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanScreenshot_20260111_091917_Chrome~3.jpg

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
564
93
Detaylı Gerekçeli kararın sisteme düştükten sonra ki tebligat süresi ne zaman ona göre hesaplama yapılabilir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,823
32,113
113
Babalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanEkli dosyayı görüntüle 913827
İş yerini mi mahkemeye verdin çok uğraşırsın 2015'te LC Waikiki'nin deposunda çalışıyordum ana deposunda allah biliyor çıkarken iki kelime konuştum bir tazminatı vermedi kıden miydi bir şey tazminatı öbürlerinin hepsini aldım

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
İş yerini mi mahkemeye verdin çok uğraşırsın 2015'te LC Waikiki'nin deposunda çalışıyordum ana deposunda allah biliyor çıkarken iki kelime konuştum bir tazminatı vermedi kıden miydi bir şey tazminatı öbürlerinin hepsini aldım
Maalesef vallahi

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
564
93
Bir de kısmı kabul kısmı red vermiş icra haklarını ve son ödeme tarihlerini kullanarak baya geç ödeyeceklerdir eğer avukatın varsa sağlamsa hızlı bir şekilde sonuçlanır istinaftan sonra

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,614
1,212
113
Ben ceza değilken uyap'a düşmesi bekleniyor ya dosyann hep psikolojik altında kalmış yemin ediyorum sana e-devlet'e girip hiç dosyalara bakmıyorum Ne var ne yok örnek veriyorum Bunları çünkü kafayı yiyorum 😄
Kanka benim 9 yıl önceki KYK borcum UYAP a düşmüyor. Bunun sebebi nedir

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
564
93
Ben ceza değilken uyap'a düşmesi bekleniyor ya dosyann hep psikolojik altında kalmış yemin ediyorum sana e-devlet'e girip hiç dosyalara bakmıyorum Ne var ne yok örnek veriyorum Bunları çünkü kafayı yiyorum 😄
avukat olduğum için müdahale edesim geliyo benimde bunlara uyaptan çıkamıyorum ki 😂

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
Bir de kısmı kabul kısmı red vermiş icra haklarını ve son ödeme tarihlerini kullanarak baya geç ödeyeceklerdir eğer avukatın varsa sağlamsa hızlı bir şekilde sonuçlanır istinaftan sonra
Avukat istinafa taşınmazın diye açtığı ihbar tazminatını istinafa başvuramasınlar diye düşükten verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...