- 26,834
- 17,250
- 113
Sanmıyorum dost . Oyuncuların %90 ı bu durumda bana göre. İradesi olan da kazandım diyor ama zamanını kaybediyor farkında değil.Bana biraz sinyal gibi geldi
Sanmıyorum dost . Oyuncuların %90 ı bu durumda bana göre. İradesi olan da kazandım diyor ama zamanını kaybediyor farkında değil.Bana biraz sinyal gibi geldi
hocam bana ne sövüyosunkardeş ne iradesizliği . biz varya adam değiliz biz adammm . beş para etmez köpek herifin tekidir bütün kumarbazlar .
sövmüyorum ki kızıyorum düştüğümüz bu rezil kepaze hallerehocam bana ne sövüyosun![]()
herkese sövdün hocam tsklrsövmüyorum ki kızıyorum düştüğümüz bu rezil kepaze hallere
Kardeşim iyiki sevgilin yok boşver. Hem kumar hemde sevgiliyi aynı anda idare etmek çok zor.keşke benimde sevgilim olsada 14 şubatı düşünüp dert edinseydim ne dertler var
Ya hesap gelırse 800-1000 tl kızdan mı istesin ayıp olurknak öncelikle 400tl iki kahve gayet gelir okadar pahalı değil yav niye öyle düşünüyosun hafif birşeyler al illa en pahalısını almak zorunda değilsim
Arkadaşa bari bi roll çık haylaz 3-4 k hani bize rolll hakkı vermedın ona ver 😄Kanka 1500₺ kız arkadaşın ile sana 2 saat dayanmaz. Sen onu 3-4 yap