- 587
- 257
- 63
Hayatımda gördüğüm en iyi cevapÖyle bir taktik yok olsa burda olmayız
Hayatımda gördüğüm en iyi cevapÖyle bir taktik yok olsa burda olmayız
Kral özgüven ve bakım başka meselesi yok bu işin. Sen özgüvenli ol bakımlı birisi ol istediğini düşürürsün. Tipe paraya bakmıyolar emin olun çoğıKşke bnm de sevgilim olsa hiç olmadı şuana kadar yaş 39
knka özgüven bakım değil ortam meselesi merkez harici köy kasabalarda sevgili mevzu çok nadir başarabilirsinKral özgüven ve bakım başka meselesi yok bu işin. Sen özgüvenli ol bakımlı birisi ol istediğini düşürürsün. Tipe paraya bakmıyolar emin olun çoğı
Kardeş allah affetsin de baya bir çirkinimKral özgüven ve bakım başka meselesi yok bu işin. Sen özgüvenli ol bakımlı birisi ol istediğini düşürürsün. Tipe paraya bakmıyolar emin olun çoğı
Baştan nasıl alistirdigina bağlı kral bu işler ben şakayla karışık soyletirdim yemeği falan herşeyde eşitlikte hesaba gelince erkek ödesin mantığı olur mu be🤣bu zamanda hiçbi kız hesap ödemez
knka bak bu devirde kendi karnını doyuran kadın veya kız erkeklere katlanmıyor senin biraz yaş olabilir belki günümüz gençliği böyle ha tabi istisnalar olur oda maksimum yüzde2lik kesimBaştan nasıl alistirdigina bağlı kral bu işler ben şakayla karışık soyletirdim yemeği falan herşeyde eşitlikte hesaba gelince erkek ödesin mantığı olur mu be🤣
Yazdım da boş hocam ya onlar forma para veriyor biz kimiz kisponsor site amdinlere yaz
Sponsor siteSüper valla ama betxmen ne be hocam öyle sitelerden oynanır mı jojo holi gibi siteler varken
Biliyor zaten o şekilde bir sistemi birlikte karar verdik sen hastasın bağımlısın oynayıp hayatımızo bitireceğine ortak bir karar alıp böyle yapalım dedi ben de kabul ettim para onda durur faize yatırır o bankadan alıp bu bankaya hoşgeldin faizleri ile değerini kaybetmesine izin vermez bana da acil durumlarda lazım olunca direk çıkartır verir işlerimi hallederim maaşta da hepsini ona aktarırırım o her hafta pazartesi günü benim oyun paramı verir böyle olunca sitelerden zarar da etmiyorsun güzel oluyorReis hanım sormuyor mu para nerden geliyor diye
Sponsor site olmasına rağmen çözmüyosa burası sıkıntını dicek bişey yokSponsor site
Süpermiş ya nasip etsin Allâh bize de böyle eş. Çoğu kız hemen kızıyo iddia oynarsan seninle birlikte olmam diyo. Yav anlama yoluna gitin bi keredeBiliyor zaten o şekilde bir sistemi birlikte karar verdik sen hastasın bağımlısın oynayıp hayatımızo bitireceğine ortak bir karar alıp böyle yapalım dedi ben de kabul ettim para onda durur faize yatırır o bankadan alıp bu bankaya hoşgeldin faizleri ile değerini kaybetmesine izin vermez bana da acil durumlarda lazım olunca direk çıkartır verir işlerimi hallederim maaşta da hepsini ona aktarırırım o her hafta pazartesi günü benim oyun paramı verir böyle olunca sitelerden zarar da etmiyorsun güzel oluyor
Betxmen destek başlığına bak hocam olayı ve detayları anlarsınSponsor site olmasına rağmen çözmüyosa burası sıkıntını dicek bişey yok
Ya aslında o beni değil ailemizi düşünüyor olması gereken de o sen bu kumarı ne yaparsak yapalım oynayacaksın bağımlısın maaş sende olursa ailemizin hayatı bitecek bunun da farkındayım diyor en iyisi bu sistemi yapalım sen de hastalığına devam et biz de ailemizi koruyalım diyor mantıklı olan neyse onu yapmakta fayda var tabi ki bırakmak en iyisi ama emin ol uyuşturucudan daha beter bir illet o yüzden bir sistem doğrultusında devam etmek en doğrusu maşallah akıllı kadınla evlenmişim çok şükür 🤣Süpermiş ya nasip etsin Allâh bize de böyle eş. Çoğu kız hemen kızıyo iddia oynarsan seninle birlikte olmam diyo. Yav anlama yoluna gitin bi kerede
Öyle bro slota düşmeyen genç yok adam 19 yaşında bi milyon borcu var düşünmillete bak la acınası durumlardayız su bataklık yüzünden ne hallere düsmüsüz aglanacak halimize gülüyoz
Bir şey çıktı mı yaSüpermiş ya nasip etsin Allâh bize de böyle eş. Çoğu kız hemen kızıyo iddia oynarsan seninle birlikte olmam diyo. Yav anlama yoluna gitin bi kerede
naptın hoca varmı bi gelismeÖyle bro slota düşmeyen genç yok adam 19 yaşında bi milyon borcu var düşün
burda çözümünü bilen olcağını sanmıyorumArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Sadece bonusları kovala promo kodlarla spinlerle ve freebetle devam edeceksin kendini bu şekilde şartlandıracaksın, ben öyle yapıyorum anaparayı 1.05 orandan geri çekerim freebetle devam ederim ya da verilen spinlerleArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum