Kardesım sen durust ol kıza kızlar durustluk ararlar bugun buluscaltıkama de elden olmayan sebeplerle maddı olarak daraldım de senı kuru kuru dısarı cıkarmak ıstemıyorum de ılk bulusmamız de ozur dılerım ama ben durust olmak ıstıyorum durum bu de gıderse gıder kalarsa senındır zaten gıderse arfına bakma kardesım o kozdan hayır grlmez sana 400 ude rıske atma cebımde dursun kumarıda derhal bırak ısın yoksa ıs bul varsa maasına sahıp cık yolsa ılerıde daha daha kotusunu yasarsın.Kız sevgilim değil. İlk buluşmamız olacak. O yüzden şımarıklık yapmaz çok şey istemez öyle. Bi kahve max bi yemek. Yani en az 2000 tl olması lazım cebimde.
Uğraştığımız şeylere bak aw. İddia oynamasak hiç bunları düşünmeyiz cepte paramız olur kafada soru işareti olmadan gider takılır geliriz. Şaka gibi bi durumdayız aq
Demesi kolay hocam işimiz gücümüz var şükür ama bırakamıyoruz. Battık bi illete çıkamıyoruz içinden. Bunun verdiği zevki hiçbişey vermiyo awKardesım sen durust ol kıza kızlar durustluk ararlar bugun buluscaltıkama de elden olmayan sebeplerle maddı olarak daraldım de senı kuru kuru dısarı cıkarmak ıstemıyorum de ılk bulusmamız de ozur dılerım ama ben durust olmak ıstıyorum durum bu de gıderse gıder kalarsa senındır zaten gıderse arfına bakma kardesım o kozdan hayır grlmez sana 400 ude rıske atma cebımde dursun kumarıda derhal bırak ısın yoksa ıs bul varsa maasına sahıp cık yolsa ılerıde daha daha kotusunu yasarsın.
Hakısında kardesım soyle dusun 400 de gıttı kodda yok neyle gıtceksın yanına kızın sonu yıne husran en azından durust oldugun ıcın kazanabılırsın kalbını onu dıyorum bılıyorum zor ama en azından yalancı cıkmaDemesi kolay hocam işimiz gücümüz var şükür ama bırakamıyoruz. Battık bi illete çıkamıyoruz içinden. Bunun verdiği zevki hiçbişey vermiyo aw
Maaşı yakınlarından birine devret maaş onda dursun sana acil durumlar hariç(mesel kızla buluşma) haftalık 1k versin diyelim ki verilen 1k ile 10k kazandın 9kyı yine o yakınına atacaksın o hafta biteme kadar 1k ile devam edeceksin kayıp mı ettin hafta bitene kadar formda kod kovalayıp iyilik akımı kovalayıp nefsini körelteceksin diğer hafta herşey yeniden başlayacakArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Mantıklı ama hepsini isteriz 1000 biterse ilk gündenMaaşı yakınlarından birine devret maaş onda dursun sana acil durumlar hariç(mesel kızla buluşma) haftalık 1k versin diyelim ki verilen 1k ile 10k kazandın 9kyı yine o yakınına atacaksın o hafta biteme kadar 1k ile devam edeceksin kayıp mı ettin hafta bitene kadar formda kod kovalayıp iyilik akımı kovalayıp nefsini körelteceksin diğer hafta herşey yeniden başlayacak
Sonuç aylık kaybın 4k
Arada alınan kazançlar ekstra
Ay sonu cebinde hiç yoksa 20k para olacak
Bağımlılığa devam parasız kalmaya hayır
Olay bu
Para yok demem başka bahane bulurumHakısında kardesım soyle dusun 400 de gıttı kodda yok neyle gıtceksın yanına kızın sonu yıne husran en azından durust oldugun ıcın kazanabılırsın kalbını onu dıyorum bılıyorum zor ama en azından yalancı cıkma
Emin ol farklı oluyorMantıklı ama hepsini isteriz 1000 biterse ilk günden
Dalga gecmıyorum kral duydugum en mantıklı yaklasım kral gercekten canı gonulden tesekkurler...Maaşı yakınlarından birine devret maaş onda dursun sana acil durumlar hariç(mesel kızla buluşma) haftalık 1k versin diyelim ki verilen 1k ile 10k kazandın 9kyı yine o yakınına atacaksın o hafta biteme kadar 1k ile devam edeceksin kayıp mı ettin hafta bitene kadar formda kod kovalayıp iyilik akımı kovalayıp nefsini körelteceksin diğer hafta herşey yeniden başlayacak
Sonuç aylık kaybın 4k
Arada alınan kazançlar ekstra
Ay sonu cebinde hiç yoksa 20k para olacak
Bağımlılığa devam parasız kalmaya hayır
Olay bu
Kardesım yasın kac bılmıyorum ama b3nden sana tavsıye yalan soyleme herzaman durust ol yoksa onun ardı sırası gelmez kadınlar seytandır yuzune guler ama senın yalanını bılıt sonra tekmeyı vurur n3vrın doner yıllarca kendıne gelemezsın.Para yok demem başka bahane bulurum
Can sıkmak yok kral bu günler geçeerArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Kötü olmuş, sizinle en ucuzunu da yapacak, sizle bir parkta bir bankta çayla, evden getirdiği kaptaki kekle de yemek yiyebilecek kızları sevin beyler.bi kere en fazla döner yeriz diye avm ye gittik kızla. kız demezmi iskender yiyelim. yutkunarak olur dedim. para çıkışmadı orda bir rezil oldum kıza .sonra sevgılı işlerını bıraktım yiğen
zaten ayrıldık 4.5 sene oldu. aldatıyormuş aynı anda başka biri varmış öğrendim sonradanKötü olmuş, sizinle en ucuzunu da yapacak, sizle bir parkta bir bankta çayla, evden getirdiği kaptaki kekle de yemek yiyebilecek kızları sevin beyler.
Üzüldüm, hiç değilse olmuş. Hayatımda hiç birisiyle olmadım, artık istemiyorum da, ondan sonra anlamsız geliyor.zaten ayrıldık 4.5 sene oldu. aldatıyormuş aynı anda başka biri varmış öğrendim sonradan
Öyle düşünme bende yoktu söyledim bdni buluşmayacerken çağırdı sesi kaldım istemiyor gibi göründüm hep yüzüme vurdu zorla getirttik seni diye bende en son demezsem hep yüzüme vurulacak dedim ve söyledim özür diledi benden tabi bizde bi lira yok esseklik bizde huzur islamda arkadaşlarPara yok demem başka bahane bulurum
ben saldım o işleri. 4.5 senedır kız yok böyle iyi alıştım kafa rahat valla. eve harcıyorum kıza harcicağım parayıÜzüldüm, hiç değilse olmuş. Hayatımda hiç birisiyle olmadım, artık istemiyorum da, ondan sonra anlamsız geliyor.