Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet IP Belası

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
165
43
Arkadaşlar bir siteden deneme bonusu talep ettim ip ile reddetti.Mobil veri kullanıyorum imkansız aynı ipden alınması. canlı desteğe konuyu ilettim ve yanlışlık olduğunu söyledim , bana verdiği cevap şu ;

" Yapılan incelemede, aynı IP adresi üzerinden Azat1357 kullanıcı adıyla 27.12.2025 22:49:43 tarihinde açılmış bir hesapta deneme bonusu kullanıldığı tespit edilmiştir. Deneme bonusu kuralları gereği aynı IP üzerinden birden fazla hesapta kullanıma izin verilmemektedir. Bu nedenle işlemler bu doğrultuda değerlendirilmiştir. "

Bu gerçek olamaz dimi dümen yapıyolar bir ay geçmiş nerdeyse ve mobil veri ya nasıl aynı ip olabilir , böyle bişey mümkün mü bilen birisi açıklarsa sevinirim.

Azat1357 burdaysan ayıp ettin sofi hakkımı yedin :)

Selamlar , saygılar.

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
165
43
Dinamik ip kullanılıyor Türkiye'de senin bugün kullandığın ip adresi yarın başkasına verilebiliyor
Bu çok büyük bi şans değil mi Azat1357'ye denk gelmiş oda gitmiş deneme bonusu almış bir ay önce bahtsız bedeviyle yarışır bu olay bence.

Peki wifi kullansak o da mı aynı başkasına gidebilir sofi ?

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
910
113
Bu çok büyük bi şans değil mi Azat1357'ye denk gelmiş oda gitmiş deneme bonusu almış bir ay önce bahtsız bedeviyle yarışır bu olay bence.

Hepsi aynı Türkiye internet servis sağlayıcıları dinamik ip kullanır he gider müracat eder ben statik ip istiyorum der ücretini ödersen sadece sana özel bi ip adresi tanımlanır

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,314
6,113
113

hayır olağan birşey çöp siteler ip i bahane eder büyük siteler ip diye birşey olmadığını bilir

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,314
6,113
113
Arkadaşlar bir siteden deneme bonusu talep ettim ip ile reddetti.Mobil veri kullanıyorum imkansız aynı ipden alınması. canlı desteğe konuyu ilettim ve yanlışlık olduğunu söyledim , bana verdiği cevap şu ;

" Yapılan incelemede, aynı IP adresi üzerinden Azat1357 kullanıcı adıyla 27.12.2025 22:49:43 tarihinde açılmış bir hesapta deneme bonusu kullanıldığı tespit edilmiştir. Deneme bonusu kuralları gereği aynı IP üzerinden birden fazla hesapta kullanıma izin verilmemektedir. Bu nedenle işlemler bu doğrultuda değerlendirilmiştir. "

Bu gerçek olamaz dimi dümen yapıyolar bir ay geçmiş nerdeyse ve mobil veri ya nasıl aynı ip olabilir , böyle bişey mümkün mü bilen birisi açıklarsa sevinirim.

Selamlar , saygılar.
ayrıca azat senin hakkını yemedi adam nerden bilsin sana o ip in verilceğini

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
165
43
Hepsi aynı Türkiye internet servis sağlayıcıları dinamik ip kullanır he gider müracat eder ben statik ip istiyorum der ücretini ödersen sadece sana özel bi ip adresi tanımlanır
Bilgiler için teşekkürler kuzen. Birşey daha sorayım o zaman aynı ip gelmesi çok büyük bi şans değil mi yada ip havuzunda atıyorum 300tane ip var onları mı döndürüyor binlerce vardır diye düşünüyorum .. Bu konuda da lütfen aydınlat beni sofi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,550
1,604
113

Selamlar , saygılar.
Hngi site o dadine

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
1,869
113
İp yatirimsiz bpnuslar için okey anlarım ama yatırım yapmış kaybetmiş birine yapmaları şerefsizlik ve malesef o şerefsiz firmalardan sponsorlar da var. Madem öyle kaybedince De parayi geri odesinler . Kaybedince ip hiç bahane olmuyor , çekim yapınca bütün hersey oluyor . Ve bunu betco firmaları acayip kullanıyor.

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
157
43

Selamlar , saygılar.
Bunun çaresi genel olarak cihazı bir süre kapalı tutup tekrar açmak oluyor

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
605
93
ip bahanesi tamamen dümen ya siteler işine geldikçe kullanıyor, farklı ip adresinden hesabınıza giriş yapılmıştır, bu ip adresinden deneme bonusu alınmıştır vs.
isteseler mac address'den de döndürürler ama yapmıyorlar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
Forumun huzurunu bozmak yasak beyler..