- 22,489
- 8,100
- 113
bahane kardeşim hangi wifiden girersem gireyim siteler ödüyor abuk subuk yerler para vermemek için ip der
ipv4 kullanıyoruz çoğu cihazlarimiz yaklaşık 4 5 milyar farklı ip adrrsi demek oluyor bu tahmin edicen gibi ağa bağlı her cihaz bir ip aldigina göre bu gün snn ip adresin yarın benim ip adresim oluyor mobilde bişi yapamazsın ama wi-fi de ipv6 dan alabilirsin ip ni bunuda araştırman gerekiyor kaldiki siteler de bunu biliyor işlerine öyle geliyor falan filanArkadaşlar bir siteden deneme bonusu talep ettim ip ile reddetti.Mobil veri kullanıyorum imkansız aynı ipden alınması. canlı desteğe konuyu ilettim ve yanlışlık olduğunu söyledim , bana verdiği cevap şu ;
" Yapılan incelemede, aynı IP adresi üzerinden Azat1357 kullanıcı adıyla 27.12.2025 22:49:43 tarihinde açılmış bir hesapta deneme bonusu kullanıldığı tespit edilmiştir. Deneme bonusu kuralları gereği aynı IP üzerinden birden fazla hesapta kullanıma izin verilmemektedir. Bu nedenle işlemler bu doğrultuda değerlendirilmiştir. "
Bu gerçek olamaz dimi dümen yapıyolar bir ay geçmiş nerdeyse ve mobil veri ya nasıl aynı ip olabilir , böyle bişey mümkün mü bilen birisi açıklarsa sevinirim.
Azat1357 burdaysan ayıp ettin sofi hakkımı yedin
Selamlar , saygılar.
Eskiden bu kadar ip muhabetti yapmıyordu siteler dolandırıcı olanlar dışında şimdi çoğu site yapıyor bonus eklemelerinde vs çünkü oyuncu sayısı arttı Türkiye'de en az 10 milyon kişinin oynadığını düşünürsek aynı ipyi kullanan bir çok oyuncunun olması normal mesela jojo dinamik ip olayının farkında olduğu için aynı ip ile 5 hesaba kadar izin veriyor 5'ten fazla olunca modem resetlenmesini istiyor ipnin değişmesi içinBilgiler için teşekkürler kuzen. Birşey daha sorayım o zaman aynı ip gelmesi çok büyük bi şans değil mi yada ip havuzunda atıyorum 300tane ip var onları mı döndürüyor binlerce vardır diye düşünüyorum .. Bu konuda da lütfen aydınlat beni sofi
Belkı baban veya kardesın de bu ıse bulastı bonus kovalıyorArkadaşlar bir siteden deneme bonusu talep ettim ip ile reddetti.Mobil veri kullanıyorum imkansız aynı ipden alınması. canlı desteğe konuyu ilettim ve yanlışlık olduğunu söyledim , bana verdiği cevap şu ;
" Yapılan incelemede, aynı IP adresi üzerinden Azat1357 kullanıcı adıyla 27.12.2025 22:49:43 tarihinde açılmış bir hesapta deneme bonusu kullanıldığı tespit edilmiştir. Deneme bonusu kuralları gereği aynı IP üzerinden birden fazla hesapta kullanıma izin verilmemektedir. Bu nedenle işlemler bu doğrultuda değerlendirilmiştir. "
Bu gerçek olamaz dimi dümen yapıyolar bir ay geçmiş nerdeyse ve mobil veri ya nasıl aynı ip olabilir , böyle bişey mümkün mü bilen birisi açıklarsa sevinirim.
Azat1357 burdaysan ayıp ettin sofi hakkımı yedin
Selamlar , saygılar.
Çakışıyor fakat suçun işlendiği zamanda ip adresi hangi abonede olduğu kayıtlı aynı anda kullanılmaz farklı zamanlarda kullanılıyor emniyet issye gidip şu tarih şu saatte şu ip adresi hangi aboneye tanımlanmış öğreniyor ve ensesine çöküyorSitelerin ibneligi ip yalanı atıyorlar
Adli suclarda neden ip adresi çakışmıyor o zaman
Evet değiştirebilirsinde o ip'yi istediğin kadar alabiliyorsun ben hiç almadım ama bu sorunu olan bunu yapıyor pcde,telefondada oluyordur muhtemelen.O zaman bana özel tek ip ile internette gezinicem öyle mi değişmeyecek hiç hep aynı ip ve sadece bana özel , doğru mu anladım
HepbetHngi site o dadine
O zaman sallıyor dimi tarihi kullanıcı adını tamamen sıyırıyor ben de öyle düşündüm ama net bilgiler verince tarih saat kullanıcı adı gibi bi foruma sormak istedim bilgilendik birazSitelerin ip yalani tlfla alakası yok
kanka bu statik ip sabit ipmi oluyor ben her modemi resettlediğimde ip değişiyor meselaHepsi aynı Türkiye internet servis sağlayıcıları dinamik ip kullanır he gider müracat eder ben statik ip istiyorum der ücretini ödersen sadece sana özel bi ip adresi tanımlanır
Statik sabit ip dinamik değişken oluyor modem resetleyince ip her zaman değişir telefonu açıp kapayınca uçak moduna alınca değişirkanka bu statik ip sabit ipmi oluyor ben her modemi resettlediğimde ip değişiyor mesela