Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
26
18
Arkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Tam emin değilim ama reddi miras gibi bir şey yapman gerekiyor. Tabi üzerine ev vs bir şey varsa pederin onlardan da feragat etmiş oluyorsun.

burakunq

💛❤️ Galatasaray 💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,181
1,386
113
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Hiç birşey olmaz
Birkaç güne aramalar biter gider faiz işlemeye devam eder
Eline para geçtikce ödemen ve huzura kavuşman daha mantıklı

babil0948

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
27
18
Arkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Babanın hayat sigortası olmas lazım kredi çekerken sözleşme onaylıyorsun ya,o sigorta karşılıyor ölümün dolaydan,ama hepsini sigorta şirketi kapatamıyorum kalanı mirasçı kimse borç onlara kalıyor.Ya miras reddını dilekçeye yazacaksınız,yada mirasçı arasında bölüşüp ödeceksıniz, yoksa icra takibi başlatıyolar avukat masrafı dosya masrafı vs sizi yüklüyorlar geni ödeceksıniz ama bu sefer daha fazla..Benimde başıma geldı ondan biliyorum

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,272
590
113
Başın sağolsun yeni gördüm konuyu sigorta varsa ordan karşılanıyor yoksa reddi miras oluyor diye biliyorum

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,965
3,384
113
Başın saolsun mekanı cennet olsun bıraktığı miras varsa ev falan borcu ödeyip mirası almanız lazım üzerinde hiçbirsey yoksa reddi miras yapın borç size kalmaz

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,188
1,170
113
Başın sağolsun aynı durum benim başıma geldi.hayat sigortasi karşılaması gerekiyor hatta ödedikleri taksitleri de iade ediyorlar

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
341
63
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Hiç bir şey yapamazlar evinde 1 iğne bile alamazlar bilgin olsun ödeyecek durumun yoksa ödeyeceğim deme telefonda veya bir imza atma tahaddüt verirsen ozaman ödeme yapmazsan hapis cezasına kadar götürebilir ler adına araba ev gayrı menkul kıymetler yoksa sorun yaşamassın ev eşyalarına dokunamazlar yasak o şekilde tehdit ediyorsa aramayı ekran görüntüsü kaydederek ses kayıtlı şekilde al sonra o seni tehdit eden avuka yolla yarın savcılığa baş vuracağım şikayet edeceğim de sana ses kaydı almak suçtur diyecek sende kendi güvenliğini sağlamak suç değildir de hemen uzlaşmaya yanaşıp borcu bile silerler daha önce başıma geldi 67 bin tl borcu 0 lattım avu katlar mahkemelik olup ceza almamak için ve disiplin cezası almamak için senin borcunu bile öderler

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
341
63
Şikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim ki
Arayan numara gözükücek şekilde ekran ve ses kaydı al tehdit eden avukata at yarın şikayet edeceğim de ozaman o avukat tutuşmaya başlar özürler Le gelir baktı olmuyor borcu bile öder çünkü disiplin yerse 1 ay ile 5 yıl arası avukatlık tan uzaklaşma cezası alma riski var ve ayrıyetten hapis cezası var tehdit 1 yıl ile 5 yıl arası cezası var

monbujo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
67
27
18
Başın sağolsun dostun allah mekanını cennet etsin. Borçlar mirasçılara kalır eğer hayat sigortası vs yoksa. Eğer babanın üstüne mal mülk bir şey yok size kalacak reddi miras yaparsınız

yesiltepe535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
998
271
83
Arkadaşlar bende bir soru soracağım bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim maaşımda icra kesintisi vardı borç bitti 1 ay fazladan kesinti oldu kurumum icra müdürlüğüne su kişinin ibanina fazla kesilen ucret yatirilsin diye yazdı icra müdürlüğü nede gidip yazıyı gösterdim tamam Ibana parayı yolladık dediler para defterdarlığa yatıyor ordan hesabıma gönderiyor defterdarlık süre ne kadar sürer ve yapmam gereken ekstra bir şey var mi

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,426
1,097
113
Başın sağolsun dostun allah mekanını cennet etsin. Borçlar mirasçılara kalır eğer hayat sigortası vs yoksa. Eğer babanın üstüne mal mülk bir şey yok size kalacak reddi miras yaparsınız
Babamın üstüne ev ve araba var iste o sıkıntı

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
204
63
Annemi aramışlar diye CİMER e yaz çekil köşene biraz uzun sürer ama o avukat kapına kadar gelir ben ettim sen etme diye yalvarır

Gatar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
62
28
Hiç birşey yapamazlar haciz işi bitti seni korkutmak için yapıyorlar hiç bir kağıta imza atma ne olursa olsun atma ve aramalarda evet diye hitap etme cevap verme tamam diye olur diye konuş

babil0948

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
27
18
Gelseler bile tutanak yazıp gidiyorlar,iki hafta önce banada geldılar içeri bile girmediler,borcunu neden ödemiyorsun sordular ,param olunca öderim dedım tutanak yazıp gittılar

babil0948

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
27
18
İcra Hukuk mahkemesi kararı varsa 10 gün içinde gelirler,yoksa korkutmak amaçla arayıp huzurunu bozuyorlar,e-devlette uyap ta bakıp açilmiş davaları kararları bakabilirsın