- 2,426
- 1,097
- 113
Arkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Tam emin değilim ama reddi miras gibi bir şey yapman gerekiyor. Tabi üzerine ev vs bir şey varsa pederin onlardan da feragat etmiş oluyorsun.Arkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Hiç birşey olmazMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Babanın hayat sigortası olmas lazım kredi çekerken sözleşme onaylıyorsun ya,o sigorta karşılıyor ölümün dolaydan,ama hepsini sigorta şirketi kapatamıyorum kalanı mirasçı kimse borç onlara kalıyor.Ya miras reddını dilekçeye yazacaksınız,yada mirasçı arasında bölüşüp ödeceksıniz, yoksa icra takibi başlatıyolar avukat masrafı dosya masrafı vs sizi yüklüyorlar geni ödeceksıniz ama bu sefer daha fazla..Benimde başıma geldı ondan biliyorumArkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Başın sağolsun yeni gördüm konuyu sigorta varsa ordan karşılanıyor yoksa reddi miras oluyor diye biliyorumArkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Başın saolsun mekanı cennet olsun bıraktığı miras varsa ev falan borcu ödeyip mirası almanız lazım üzerinde hiçbirsey yoksa reddi miras yapın borç size kalmazArkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Başın sağolsun aynı durum benim başıma geldi.hayat sigortasi karşılaması gerekiyor hatta ödedikleri taksitleri de iade ediyorlarArkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Hiç bir şey yapamazlar evinde 1 iğne bile alamazlar bilgin olsun ödeyecek durumun yoksa ödeyeceğim deme telefonda veya bir imza atma tahaddüt verirsen ozaman ödeme yapmazsan hapis cezasına kadar götürebilir ler adına araba ev gayrı menkul kıymetler yoksa sorun yaşamassın ev eşyalarına dokunamazlar yasak o şekilde tehdit ediyorsa aramayı ekran görüntüsü kaydederek ses kayıtlı şekilde al sonra o seni tehdit eden avuka yolla yarın savcılığa baş vuracağım şikayet edeceğim de sana ses kaydı almak suçtur diyecek sende kendi güvenliğini sağlamak suç değildir de hemen uzlaşmaya yanaşıp borcu bile silerler daha önce başıma geldi 67 bin tl borcu 0 lattım avu katlar mahkemelik olup ceza almamak için ve disiplin cezası almamak için senin borcunu bile öderlerMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Arayan numara gözükücek şekilde ekran ve ses kaydı al tehdit eden avukata at yarın şikayet edeceğim de ozaman o avukat tutuşmaya başlar özürler Le gelir baktı olmuyor borcu bile öder çünkü disiplin yerse 1 ay ile 5 yıl arası avukatlık tan uzaklaşma cezası alma riski var ve ayrıyetten hapis cezası var tehdit 1 yıl ile 5 yıl arası cezası varŞikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim ki
Başın sağolsun dostun allah mekanını cennet etsin. Borçlar mirasçılara kalır eğer hayat sigortası vs yoksa. Eğer babanın üstüne mal mülk bir şey yok size kalacak reddi miras yaparsınızArkadaşlar babam vefat etti babamın kredi borclari ve kredi kartı borçları var hatta 5 gün önce haciz kağıdı geldi krediler için, babamsa dün vefat etti bu borçlar aileye mi kalıyor bilgisi olan var mı acaba
Babamın üstüne ev ve araba var iste o sıkıntıBaşın sağolsun dostun allah mekanını cennet etsin. Borçlar mirasçılara kalır eğer hayat sigortası vs yoksa. Eğer babanın üstüne mal mülk bir şey yok size kalacak reddi miras yaparsınız
o zaman biraz sıkıntıya düşersiniz ama bir şekilde ödenir. Kumara falan çok bulaşmadan azar azar ödeBabamın üstüne ev ve araba var iste o sıkıntı
Hayat sigortası vardır hocam dert etme o kadarBabamın üstüne ev ve araba var iste o sıkıntı
Hayat sigortası yokmuş ve dosya icrada şu an avukatla görüştüm işte bu miktar yatırın sonrasına yardımcı olabiliriz dedilerHayat sigortası vardır hocam dert etme o kadar
Annemi aramışlar diye CİMER e yaz çekil köşene biraz uzun sürer ama o avukat kapına kadar gelir ben ettim sen etme diye yalvarırMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
annemin ağzından haram lokma geçmedi dediği dayım 😂😂😂Benim dayımın her yere borcu var eşya değil çöp bile alamadılar 20 yıldır hâlâ da takıyor bir yerlere 😃
Hiç birşey yapamazlar haciz işi bitti seni korkutmak için yapıyorlar hiç bir kağıta imza atma ne olursa olsun atma ve aramalarda evet diye hitap etme cevap verme tamam diye olur diye konuşMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Gelseler bile tutanak yazıp gidiyorlar,iki hafta önce banada geldılar içeri bile girmediler,borcunu neden ödemiyorsun sordular ,param olunca öderim dedım tutanak yazıp gittılarMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
İcra Hukuk mahkemesi kararı varsa 10 gün içinde gelirler,yoksa korkutmak amaçla arayıp huzurunu bozuyorlar,e-devlette uyap ta bakıp açilmiş davaları kararları bakabilirsınMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu