Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
322
83
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Telefon kaydı (arama-konuşma)veya annenin şahitliğinde tazminat davası açarsan yüksek miktarlarda kazanma şansın var ispatlanabilir tehdit ve senin dışında bilgilendirmeler için.

Ev haczi için gelip bakabilir ortak mal der senden imza alır, defalarca gelir rahatsız eder konu komşuyada ama eşya almazlar 2 tane bile olsada evin içinede girmezler imza atmalısın anlaşma değil o borç için , gelip gördüklerine dair seninde şahitliğine belge sadece.

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,423
991
113
Çapulcu tayfası bunlar. Artık icra borcu için hapis ya da icra yok. Sadece tuttururlarsa böyle tehdit eder, çirkeflik yapabilirler.. Benim işbankasına 20 yıldır borcum var, hiçbir şey yapamıyorlar..

Ayrıca yaptıkları suç.. Senden hariç bir yakınını ararlarsa ve tehdit ederlerse bu açık suçtur ve şikayetçi olabilirsin bunun için..

Kopiix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
89
43
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Öle bı dünya yok o eskiden mis

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
904
1,319
93
Polisle gelcez diyorlar hakim karari vardır heralde
Öyle bir şey yok beni de aradılar Aynısını söylediler Bekle bekle geliyoruz dediler o günden itibaren ne gelen var ne giden Babam da demişti zaten seni korkutmak için yaptılar gelemezler diye zaten cumhurbaşkanlığımızın yeni çıkarttığı kanuna göre artık icra'dan asla özel eyşalar alınmayacak diye onun için Korkma Hiçbir şey yapamazlar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,943
113
İki eşyadan birini almak için evine gelir bunun için polisi gelirse bile kamyon ücreti hamal ücreti masrafları olucak senden alacağı eşya o masraflara bile. Yetmez onun için seni korkuyor sadece kafaya takma avukatlar masraf olan hiçbir işe kalkışmaz

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,943
113
Sana şunu söyliyim sadece
Borç bireyseldir 2.ci 3.ncü şahısa bilgi verilmez suçtur
Avukata da şunu söyle sadece
Şeker ve kalp hastası Annemi borcum için arayıp birde üstüne tehtit ettiniz tekrarı yaşanırsa Bağlı bulunduğunuz Baro'ya
Daha da ileri giderseniz manevi tazminat açarım de bak bakalım bir daha arayabiliyormu.
Ev haczi kalktı zaten
Maaşın varsa önce maaşına çalışan değilse üstüne bağlı mal varsa malına
Hiçbirşey yoksa bir halt yiyemezler,ama borç katlanır yüksek faizden işletebilir
Allah yardımcın olsun
Yav ev haczi gene var kalkmadı sadece avukatlar alacağı eşya için nakliye tutuyor hamal tutuyor o alacağı eşyalar spotcularda para etmiyor yani her halükarda zarar oluyor onlarda böyle korkutmak için arayıp duruyor

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
26
18
Valla Akbank'a 200k borcum vardı. ( normalde 105k idi, avukat masrafı vs 220k olmuş ), onun için bugün haciz adı altında mernis adresime gitmişler. Bugün bir kısmını, kalanı da hafta sonuna doğru ödeyeceğim deyip erteledim.

Yani gayet eve gitmişler. Dosyaya baktım, dosyada da dün mahkeme bir yazı yazmış haciz ile alakalı ve orada da şöyle yazıyor;

"Buna müteakip, yeterli masrafın karşılanması halinde, borca yeter TAŞINIR MALARININ HACZİ ile MUHAFAZA ALTINA, alınmasına,* 5490 sayılı Nüfus hizmetleri kanununun 47 maddesi gereğince; Borçlunun ve yedieminin, icra kefilinin, istihkak iddiası sahibinin TC numarasının ve adresinin alınmasına, İİK'nun 85.maddesi uyarınca borçlunun beyanının alınmasına,"

Yuce6161

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
267
125
43
Hiçbirşey olmaz benimde vardı 7 senedir hep aynı şeyleri söyledi bende 2 gün baktım dosya takipsizlik dedi kapatmışlar

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,160
1,159
113
Banka borcu en sıkıntılı benimde kredi var geçen son günüydü taksitin odemesem benimde icraya veriliyordu.

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
583
253
63
Benimde k.k baya geçti e devlette avukata ssevk edilmiş. Bugün aradım avukatla gorusecem toplam dosya masrafı falan borcum ne dedim
Avukatlık durum yok k.kartini ödeyin yeter dedi. Ozaman niye e devlette avukatlık gözüküyor. Anlayan biri var mı. ?

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,236
1,142
113
Kardeş avukatlar ekmeğinde işleri şov taa 10 yıl önce üniversitede öğrenci kredi kartı borcum kalmış faizla 1100 olmuş beni arıyor 1 ay önce hakkınız da icra işlemi yapılacaktır diye tamam yapılsın kenarda iphone7s m var onu veririm dedim başlatın dedim düm gene arıyolar gene aynı şey bublar kendini çok zeki sanıyor awk ezbere dayalı eğitim sistemi yaparsan avutkatlarının bazıları da bu kadar gerizekalı oluyo malsef :( he de geç o yuzden 1100 ün icrası mı olur awk

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
317
63
Icran ne kadar miktarı

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,160
1,159
113
Benimde k.k baya geçti e devlette avukata ssevk edilmiş. Bugün aradım avukatla gorusecem toplam dosya masrafı falan borcum ne dedim
Avukatlık durum yok k.kartini ödeyin yeter dedi. Ozaman niye e devlette avukatlık gözüküyor. Anlayan biri var mı. ?
Biraz bekletiyorlar 1 Hafta 10 gün ödersen bu ara avukatla işin olmaz sonra icraya düşüyor artıyor masraf haciz filan

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,218
401
83
artık beyaz eşyadan 2 tane yoksa alamıyor boş tehdit yapmış... ödeyecem taksit faşan deme.. anlaşma yapma tek taksidi ödeme hapis cezası var. ödeyemiyorum de hiç bir şey yapamaz. üzerine taşınmaz yoksa korkma(ev araba gibi)

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,218
401
83
Valla Akbank'a 200k borcum vardı. ( normalde 105k idi, avukat masrafı vs 220k olmuş ), onun için bugün haciz adı altında mernis adresime gitmişler. Bugün bir kısmını, kalanı da hafta sonuna doğru ödeyeceğim deyip erteledim.

Yani gayet eve gitmişler. Dosyaya baktım, dosyada da dün mahkeme bir yazı yazmış haciz ile alakalı ve orada da şöyle yazıyor;

"Buna müteakip, yeterli masrafın karşılanması halinde, borca yeter TAŞINIR MALARININ HACZİ ile MUHAFAZA ALTINA, alınmasına,* 5490 sayılı Nüfus hizmetleri kanununun 47 maddesi gereğince; Borçlunun ve yedieminin, icra kefilinin, istihkak iddiası sahibinin TC numarasının ve adresinin alınmasına, İİK'nun 85.maddesi uyarınca borçlunun beyanının alınmasına,"
taahhüt ettiysen yandın ödemezsen büyük sıkıntı.. taahhüt etmeyin sakın yok diyin