İlk yarıdan üst oldu50 dk sonra Melbourne Victory maçı var. Aralarında oynadıkları son 6 maçın 5'i alt bitmiş. 2.27 gibi bir oranı var
Hiçbir maça garanti denemez. Yani üst olursa bana söylenme. Ben alt oynadım
İlk yarıdan üst oldu50 dk sonra Melbourne Victory maçı var. Aralarında oynadıkları son 6 maçın 5'i alt bitmiş. 2.27 gibi bir oranı var
Hiçbir maça garanti denemez. Yani üst olursa bana söylenme. Ben alt oynadım
Yatsaydı nasıl gene ''hislerimde yanılmam'' yazacaktın kiVallahi yemin ediyorum bak Allah şahidim evden çıkmak nasip olmasın yatsaydı yine yazacaktım buraya Allah'tan vermedim Bu maçı
Sen öyle bil boş ver beniYatsaydı nasıl gene ''hislerimde yanılmam'' yazacaktın ki![]()
Aynen öyle. Bir mantığı yok ki. İşin sonunda şansa kalıyor. İstatistikler fikir veriyor ama her zaman öyle de olmuyorİlk yarıdan üst oldu
İstatistiklere göre o maç üsttü zatenAynen öyle. Bir mantığı yok ki. İşin sonunda şansa kalıyor. İstatistikler fikir veriyor ama her zaman öyle de olmuyor
Tamam hisleri kuvvetli olan arkadaş. Sana güveniyorum. Bir maç ta bana ver. Ama yatarsa parasını ödersin. Hislerine çok güveniyorsun çünkü. Var mısınSen öyle bil boş ver beni
Eğer gelirse Kazancı komple bana atacak mısınTamam hisleri kuvvetli olan arkadaş. Sana güveniyorum. Bir maç ta bana ver. Ama yatarsa parasını ödersin. Hislerine çok güveniyorsun çünkü. Var mısın
Aralarındaki geçmiş maçlara göre son maç hariç öbür 5 maç alttı. Hatta 4'ünde iy gol bile çıkmamıştıİstatistiklere göre o maç üsttü zaten
Neden ?Eğer gelirse Kazancı komple bana atacak mısın
Son maç üstse takımların son maçlarıda üstse üsttür zaten. 2 yıl öncesine bakmanın bi manası yok. Geçen seneki Trabzon’la bu seneki Trabzon aynı mıAralarındaki geçmiş maçlara göre son maç hariç öbür 5 maç alttı. Hatta 4'ünde iy gol bile çıkmamıştı
Her neyse işte dostum. Alt bitseydi çıkıp ta çocuk gibi ben demiştim falan demeyecektim. Millet dediği tuttuğu zaman hemen çocuk gibi başlıyor ben demiştim, hislerim kuvvetlidir demeye. Ne hissi. Şansın olacakSon maç üstse takımların son maçlarıda üstse üsttür zaten. 2 yıl öncesine bakmanın bi manası yok. Geçen seneki Trabzon’la bu seneki Trabzon aynı mı
Şöyle açıklayayım sana denetimdeyim Bayağıdır Çalışmıyorum İş güç yok burada takılıyorum günlük 500 bin lira alıyorum fazlasında gözüm yok gidiyorum kafamı yapıyorum tekrar sıfırdan başlıyorum kovalıyorum neyse ya sana neyi anlatayım ki ben bunları 😄Neden ?
Ayrıca hislerin iddaa ettiğin gibi bu kadar güçlüyse burada ne işin var onu da merak ettim
Senin analiz işinde sıkıntı var ama onu bi düzelt yoksa iyi değil senin gidişatHer neyse işte dostum. Alt bitseydi çıkıp ta çocuk gibi ben demiştim falan demeyecektim. Millet dediği tuttuğu zaman hemen çocuk gibi başlıyor ben demiştim, hislerim kuvvetlidir demeye. Ne hissi. Şansın olacak
Günlük 500k alıyosun madem, adamın 10k kârına mı göz diktin? Kafanı yaptığın belliŞöyle açıklayayım sana denetimdeyim Bayağıdır Çalışmıyorum İş güç yok burada takılıyorum günlük 500 bin lira alıyorum fazlasında gözüm yok gidiyorum kafamı yapıyorum tekrar sıfırdan başlıyorum kovalıyorum neyse ya sana neyi anlatayım ki ben bunları 😄
Şunu anlamıyorum. Nihayetinde bu iş hisse değil şansa bakıyor. Ben bu maçın alt biteceğini düşündüğümü söylerken bile 1.01 oranın bile garantisi yok diye belirtiyorumŞöyle açıklayayım sana denetimdeyim Bayağıdır Çalışmıyorum İş güç yok burada takılıyorum günlük 500 bin lira alıyorum fazlasında gözüm yok gidiyorum kafamı yapıyorum tekrar sıfırdan başlıyorum kovalıyorum neyse ya sana neyi anlatayım ki ben bunları 😄
Bak dostum. Bazen banko üst gördüğün maçta gol bile olmaz. Bu işlerin garantisi yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bittiyse neden alt oynamak mantıksız oluyormuş. Son maç ta 3-2 bitmiş. Ne yani alt ta bitebilirdiSenin analiz işinde sıkıntı var ama onu bi düzelt yoksa iyi değil senin gidişat
O bilerek beni zorluyor maç sonucu iki buçuk üst dediği maç ilk yarı 2,5 olduOrayı 500k olarak mı okudun cidden. 500-1000 lira demek istemiş bunu anlamak için alim olmaya gerek yok 😂😂
Ben de banko demedim hislerimde yanılmıyor kolay kolay Sen lafı çekiyorsun başka yere de Neyse işin gücün rast gitsin Hadi kolay gelsinBak dostum. Bazen banko üst gördüğün maçta gol bile olmaz. Bu işlerin garantisi yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bittiyse neden alt oynamak mantıksız oluyormuş. Son maç ta 3-2 bitmiş. Ne yani alt ta bitebilirdi