Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hsunutur27 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,141
32,309
113
Gerçi Forum bayiden kimseye güvenilmiyor da kolay kolay bir tanesi vardı burada kendisi Belki şu an hala buradadır cezaya gidiyordum 500 TL onun hesabında idi senindir dedi Bu maç ver dedi ne kadar çıkarabilirsen çıkar dedi sana atacağım dedi Ertesi gün de teslim olmam gerekiyordu 13 14.000 lira para yaptı engelledi beni nova şahittir buna birkaç arkadaş daha var Bunu bilen

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,183
10,054
113
Aralarındaki geçmiş maçlara göre son maç hariç öbür 5 maç alttı. Hatta 4'ünde iy gol bile çıkmamıştı
Son maç üstse takımların son maçlarıda üstse üsttür zaten. 2 yıl öncesine bakmanın bi manası yok. Geçen seneki Trabzon’la bu seneki Trabzon aynı mı

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,635
3,268
113
Son maç üstse takımların son maçlarıda üstse üsttür zaten. 2 yıl öncesine bakmanın bi manası yok. Geçen seneki Trabzon’la bu seneki Trabzon aynı mı
Her neyse işte dostum. Alt bitseydi çıkıp ta çocuk gibi ben demiştim falan demeyecektim. Millet dediği tuttuğu zaman hemen çocuk gibi başlıyor ben demiştim, hislerim kuvvetlidir demeye. Ne hissi. Şansın olacak

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,141
32,309
113
Neden ?

Ayrıca hislerin iddaa ettiğin gibi bu kadar güçlüyse burada ne işin var onu da merak ettim
Şöyle açıklayayım sana denetimdeyim Bayağıdır Çalışmıyorum İş güç yok burada takılıyorum günlük 500 bin lira alıyorum fazlasında gözüm yok gidiyorum kafamı yapıyorum tekrar sıfırdan başlıyorum kovalıyorum neyse ya sana neyi anlatayım ki ben bunları 😄

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,183
10,054
113
Her neyse işte dostum. Alt bitseydi çıkıp ta çocuk gibi ben demiştim falan demeyecektim. Millet dediği tuttuğu zaman hemen çocuk gibi başlıyor ben demiştim, hislerim kuvvetlidir demeye. Ne hissi. Şansın olacak
Senin analiz işinde sıkıntı var ama onu bi düzelt yoksa iyi değil senin gidişat

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
26
18
Şöyle açıklayayım sana denetimdeyim Bayağıdır Çalışmıyorum İş güç yok burada takılıyorum günlük 500 bin lira alıyorum fazlasında gözüm yok gidiyorum kafamı yapıyorum tekrar sıfırdan başlıyorum kovalıyorum neyse ya sana neyi anlatayım ki ben bunları 😄
Günlük 500k alıyosun madem, adamın 10k kârına mı göz diktin? Kafanı yaptığın belli :D

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,635
3,268
113
Şunu anlamıyorum. Nihayetinde bu iş hisse değil şansa bakıyor. Ben bu maçın alt biteceğini düşündüğümü söylerken bile 1.01 oranın bile garantisi yok diye belirtiyorum

Bu yüzden senin gibilerin tahmin ettikleri çıktığı zaman çıkıp ta ben demiştim demesine dürüst olmak gerekirse kıl oluyorum

O zaman şöyle birşey yapalım. O güçlü hislerinle burada hepimize günün fikstüründen birkaç maç söyle. Biz de görelim hislerini

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,635
3,268
113
Senin analiz işinde sıkıntı var ama onu bi düzelt yoksa iyi değil senin gidişat
Bak dostum. Bazen banko üst gördüğün maçta gol bile olmaz. Bu işlerin garantisi yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bittiyse neden alt oynamak mantıksız oluyormuş. Son maç ta 3-2 bitmiş. Ne yani alt ta bitebilirdi

Günün sonunda şansa bakıyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,141
32,309
113
Bak dostum. Bazen banko üst gördüğün maçta gol bile olmaz. Bu işlerin garantisi yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bittiyse neden alt oynamak mantıksız oluyormuş. Son maç ta 3-2 bitmiş. Ne yani alt ta bitebilirdi
Ben de banko demedim hislerimde yanılmıyor kolay kolay Sen lafı çekiyorsun başka yere de Neyse işin gücün rast gitsin Hadi kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...