Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hsunutur27 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,183
10,054
113
Bak dostum. Bazen banko üst gördüğün maçta gol bile olmaz. Bu işlerin garantisi yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bittiyse neden alt oynamak mantıksız oluyormuş. Son maç ta 3-2 bitmiş. Ne yani alt ta bitebilirdi
Hala son 5 maç diyor hala anlamamış geçen senenin analize dahil edilmeyeceğini. Tamam sen öyle devam et 😂

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
O bilerek beni zorluyor maç sonucu iki buçuk üst dediği maç ilk yarı 2,5 oldu
Ben de bu yıl 700 bin tl üzerinde para kazandım ama millete çıkıp senin yaptığın gibi hislerim kuvvetlidir falan demiyorum

Paylaş hepimize birkaç maç görelim hislerini diyorum işte

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Hala son 5 maç diyor hala anlamamış geçen senenin analize dahil edilmeyeceğini. Tamam sen öyle devam et 😂
Anlamak istemediğin şu dostum. Bu işlerin mantığı yoktur. Üst dersin alt biter var dersin yok olur. Geçen sene analizi yapsan ne olur 5 yıl analizi yapsan ne olur. Şansın varsa günün güzel geçer.

Ayrıca Wellington takımı gol ortalaması aman aman bir takım değil. Melbourne durumu da ortada. Doğru düzgün gol atamayan ligin sonlarında bir takım

Muco1424

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
106
43
boşver Muro forumda atıp tutmakla olmaz Açın bir başlık atın kuponu ara ara millete birşey anlatmaniza gerek kalmasın ayrıca adam hislerim diyor banko demiyor

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,808
2,317
113
Dost kimseyi dinleme, burdaki insanlarin cogu belki yapar 100 k da 1 2 k kopartiriz dusuncesinde, kendi paralariyka oynarken 1 k basamazlar elleri titrer ama para baskasinin olunca o banko bu banko diye 50 tane mac verirler sana. Jojo flan de yatirma kayip bonusu flan yok git rotabet, hiltonbete at. Hic degilse kayip halinde 5 10 k toparlama parasi alirsin. Umarim basarili olursun, sikintin neyse halledersin.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Hala cevap vermedin hisleri kuvvetli dostum. Birkaç maç ver burada hepimize anlayalım hislerinin kuvvetini diyorum. Ne kadar boş konuştuğun ortaya çıkacak diye mi çekiniyorsun

Günün sonunda bu işlerin şansa baktığını sen de biliyorsun. Hisleri kuvvetliymiş. Hadi oradan

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,451
32,492
113
Hala cevap vermedin hisleri kuvvetli dostum. Birkaç maç ver burada hepimize anlayalım hislerinin kuvvetini diyorum. Ne kadar boş konuştuğun ortaya çıkacak diye mi çekiniyorsun

Günün sonunda bu işlerin şansa baktığını sen de biliyorsun. Hisleri kuvvetliymiş. Hadi oradan
Yav şans Ben banko demiyorum Garanti demiyorum hislerim diyorum Senin anlama kıtlığın mı var kardeşim hislerimde kolay kolay yanılmıyorum sen daha neyi uzatıyorsun ki bu kadar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Yav şans Ben banko demiyorum Garanti demiyorum hislerim diyorum Senin anlama kıtlığın mı var kardeşim hislerimde kolay kolay yanılmıyorum sen daha neyi uzatıyorsun ki bu kadar
Hislerim kuvvetli demek iddaalı bir söz. O zaman o kadar iddaalı konuşmaman gerek

Hepimize birkaç maç ver görelim diyorum işte. Bir şeyi uzattığım yok

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Roma - Genoa

Porto - Avs

Burnley - Newcastle

Hadi hislerinde kolay kolay yanılmayan arkadaş. Paraya boğ hepimizi. Ne diyorsun bu maçlara

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,451
32,492
113
Trabzonlusun herhalde :)
Ben çalıştığım dönemlerde günlük 6-7 10 alıp çıkıyordum fazla uğraşmıyordum çalışmadığım için günlük 500 bin lira alıyorum kafamı yapıyorum sıfırdan tekrar başlıyorum O yüzden Yukarı çıkamıyorum başka da sana yazmayacağım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,451
32,492
113
Golü geri çekti maçın hakkı 6-1 ya 5-2

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Dost kimseyi dinleme, burdaki insanlarin cogu belki yapar 100 k da 1 2 k kopartiriz dusuncesinde, kendi paralariyka oynarken 1 k basamazlar elleri titrer ama para baskasinin olunca o banko bu banko diye 50 tane mac verirler sana. Jojo flan de yatirma kayip bonusu flan yok git rotabet, hiltonbete at. Hic degilse kayip halinde 5 10 k toparlama parasi alirsin. Umarim basarili olursun, sikintin neyse halledersin.
Ben de buna ayar oluyorum hacı. Birşey tutuyor hemen ben demiştimciler peydah oluyor.

Bunları aynı altın analistlerine benzetiyorum. Düşmeye başlayınca hemen piyasa çıkıp sosyal medya platformlarında yayınlar açarak biz uyarmıştık biz demiştik, bundan sonra da ivmeli şekilde düşecek, artık yatırım tavsiyesi olmaktan çıktı derler ama tekrar yükselişe geçince uygun anın gelmesi için gene kabuklarının içine gömülürler

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Ben çalıştığım dönemlerde günlük 6-7 10 alıp çıkıyordum fazla uğraşmıyordum çalışmadığım için günlük 500 bin lira alıyorum kafamı yapıyorum sıfırdan tekrar başlıyorum O yüzden Yukarı çıkamıyorum başka da sana yazmayacağım
İyi de hislerin bu kadar kuvvetliyse neden 500 tl alıyorsun günde. Benim hislerim o kadar kuvvetli değil ama 2-3 bin alıyorum mesela ben günde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...