- 2,771
- 1,065
- 113
Ya beyler neden sürekli laf sokup duruyorsunuz birbirinize görmezden gelin dün biriside benim mesajlarıma alıntı yapıp durdu cevap bile yazmadım moda bildirdim mesajı silindi bu kadar basit
Tamam la tahir boşverAtayım mı paranı kaç paraya rol takip etmeyi bırakırsın atmayan namert olsun
Bende öyle düşünerek aldım da kısmetİy 1-1 biter
Dostum kazansın
Bol şanslar
19 kanka
Bu seferlik görmezden geliyorum banlamıyorum ikinizide 😄Neyse kusura bakmayın rahatsızlık için iyi forumlar
Bidaha birbirimizi alintilamayalim görünen o ki sende beni bende seni sevmiyoruz huzursuzluk yaratmanın anlamı da yok iyi günlerÇok erkeksen şehrinde ki fakir fukaraya var Allah kabul etsin şimdiden
Senin ağzın ne söyler kurbanÜst üste goller gelecek gibi
Kardeşim sen hala neyi uzatıyorsun boş boş hani yazmayım diyorumda burda birinin erkekliğini sorgulayacak kişi sen misinÇok erkeksen şehrinde ki fakir fukaraya var Allah kabul etsin şimdiden
Bol şans aga kuponun kazanır umarımBu seferlik görmezden geliyorum banlamıyorum ikinizide 😄
Tamam aga sil bosver kapattık konuyuKardeşim sen hala neyi uzatıyorsun boş boş hani yazmayım diyorumda burda birinin erkekliğini sorgulayacak kişi sen misin
Valla bu Tayland alt liglerini çok oynadım bazen 5 dakikada üst olduğunu gördümSenin ağzın ne söyler kurban
bol şanslarGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152
Bahaha aldım bileVBNXMJDS
Jojo
alındı sweetVBNXMJDS
Jojo