- 2,771
- 1,065
- 113
Hem roll yapıyor hem kod atıyor böyle üye bulamazsınız 😂😂😂VBNXMJDS
Jojo
Hem roll yapıyor hem kod atıyor böyle üye bulamazsınız 😂😂😂VBNXMJDS
Jojo
Şunu anladıysan tamamdırBidaha birbirimizi alintilamayalim görünen o ki sende beni bende seni sevmiyoruz huzursuzluk yaratmanın anlamı da yok iyi günler
Ben almadım yüklü bakıye var qdamlar söver utanmadan bi de kod alıyor diyeBahaha aldım bile
Rüzgarın etkisi bana doğru esmesin dostum benim öte tarafa öte tarafa😂😂Kardeşim sen hala neyi uzatıyorsun boş boş hani yazmayım diyorumda burda birinin erkekliğini sorgulayacak kişi sen misin
Herhalde yanlışlıkla yanlış attın dost tam tg den bildiri geldi tıklarken gördüm bunu denedik geçersiz kod dedi meğersem 1 harf eksikmiş 😄VBNXMJDS
Jojo
Al bana verirdin hahahaBen almadım yüklü bakıye var qdamlar söver utanmadan bi de kod alıyor diye
Bana hiç bulaşma istersen işine bak kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok beğenmiyorsan gidicen basit. Bidaha alıntı yapma hadi yallah.Rüzgarın etkisi bana doğru esmesin dostum benim öte tarafa öte tarafa😂😂
Valla mıHerhalde yanlışlıkla yanlış attın dost tam tg den bildiri geldi tıklarken gördüm bunu denedik geçersiz kod dedi meğersem 1 harf eksikmiş 😄
Sonda G harfi varmış bende diyom salisede nasıl geçersiz diyorValla mı
VBNXMJDSG doğrusu buydu canın sağolsun Allah'tan fark ettim yazdımValla mı
Abi sondaki G yi De tahmin edersiniz bi zahmet yazık ettınızSonda G harfi varmış bende diyom salisede nasıl geçersiz diyor
Dost nasıl tahmin edeyim 😄Abi sondaki G yi De tahmin edersiniz bi zahmet yazık ettınız
Biz kimseyi rahatsız etmedik deBana hiç bulaşma istersen işine bak kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok beğenmiyorsan gidicen basit. Bidaha alıntı yapma hadi yallah.