Son olmuş bile yetişemedik
Son olmuş bile yetişemedik
Eğer o maç ise gol olduTero-salai maçıdır umarım
Maç bilmeden takip helal sanaEğer o maç ise gol oldu![]()
Bizi barindirmazlar burda gidelim bizMaç bilmeden takip helal sana
Kupon wonbol şanslar
Yeni kural var rolllerde futbol olursa an ve an tehlikeli atak atak top kontrolü diye Belirtmek lazımmıs kaçalımBizi barindirmazlar burda gidelim biz
Bol şansGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152
Bol şanslarGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152
bolşans 2-3 gündür beni kandırıyorsun roll yaptıracam diyeGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152
Yok rol takip etmeden ödül atmış bana hirslandilar kara kaşima kara gözüme attılar ondan gergin ortam uzaklasalım bizYeni kural var rolllerde futbol olursa an ve an tehlikeli atak atak top kontrolü diye Belirtmek lazımmıs kaçalım
RunYok rol takip etmeden ödül atmış bana hirslandilar kara kaşima kara gözüme attılar ondan gergin ortam uzaklasalım biz
Eyvallah reisGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄 @fam4lifez roll bakiyesi kesinEkli dosyayı görüntüle 930152
Boldans o zamanGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152
Haşin sek erkek tahirYok rol takip etmeden ödül atmış bana hirslandilar kara kaşima kara gözüme attılar ondan gergin ortam uzaklasalım biz
Sen bencede kaç burdan dm den numaranı istiyor 3 4 kişi 😄Yok rol takip etmeden ödül atmış bana hirslandilar kara kaşima kara gözüme attılar ondan gergin ortam uzaklasalım biz
Bu lig dediği gibi hiç belli olmuyorGelırse 2 arkadasa rol bakıyesı sıkı takibe gerek yok gelmeyedebilir sonuçta kumar oynuyoruz 😄Ekli dosyayı görüntüle 930152