- 7,818
- 4,581
- 113
Dostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Rolle talibimDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
@Holi44 sana diyoSanada hayırlı olsun![]()
Ben konuda yoktum ki@Holi44 sana diyo
Yönetime bildir @tahir1603Dostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Dm görüntüleri var kankaBen konuda yoktum ki
RezaletDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Zaten rol değildi sıkılmışlıktan yazmakDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Sen kalbimizdesinBen konuda yoktum ki
Onun bileceği iş bisi diyememDm görüntüleri var kanka
İnşDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Duygularıma hakim olamicamSen kalbimizdesin
Kalp karın doyurmuyoSen kalbimizdesin
Rolü takip edenlerin gözleri yaşlıKalp karın doyurmuyo
Tero-salai maçıdır umarımDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın
Terım ne demıs bız ısteyelım yeterRolü takip edenlerin gözleri yaşlı
İyilik yap denize at demiş Tahir deTerım ne demıs bız ısteyelım yeter
Dakika dakika yazmak peki futbolda en iyisi pozisyon pozisyon yazmakRolü takip edenlerin gözleri yaşlı
Aha söz kimlereDostlar rol degıldi desteklerınıze kayıtsız kalmayayım ama 14.de tayland ligi var tek gol yapar 2 3 arkadası görürüz zaten çok bı kar bırakmadı 2 3 arkadasa sözüm vardı onlara atacağım ama 14 de yapalım rol kusura bakmayın