- 8,005
- 4,799
- 113
Yahu kardesım dm den para isteyen adamlar yok cevabını alınca kin mi kusmaya geldiniz allah allah
Dm kapalıYahu kardesım dm den para isteyen adamlar yok cevabını alınca kin mi kusmaya geldiniz allah allah
yoo , senin kendi sözün vardı hatırlattım , caydım dedin tamam dedim konu kapandıYahu kardesım dm den para isteyen adamlar yok cevabını alınca kin mi kusmaya geldiniz allah allah
Bana yok bile demedin ama takip ediyorum karakter meselesiYahu kardesım dm den para isteyen adamlar yok cevabını alınca kin mi kusmaya geldiniz allah allah
Yav dağıtır dağıtmaz hacı adam salla gitsin neyin tribi buyoo , senin kendi sözün vardı hatırlattım , caydım dedin tamam dedim konu kapandıverdiğin sözlerini tutmadıgın biri oldugunu gördüler diye mi alındın
![]()
Düne kadar açıktı da artık iş çıgrından çıktı vermeyince hain oluyoruzDm kapalı
Senin paylaşımda maçtan hariç herşey konuşuluyor dünde aynısı olduDüne kadar açıktı da artık iş çıgrından çıktı vermeyince hain oluyoruz
Vahdettin misin?? 😄😄😄Düne kadar açıktı da artık iş çıgrından çıktı vermeyince hain oluyoruz
155 o ararım bakkkk içeri aldiririm. Burda kürtajjj yapiyaaa😁😁😁Düne kadar açıktı da artık iş çıgrından çıktı vermeyince hain oluyoruz
Reis herkese para atamam ben 100 binden fazla üyesi var bunu anlamıyor adamSenin paylaşımda maçtan hariç herşey konuşuluyor dünde aynısı oldu
La bana at baliye gidixem 🤣🤣Reis herkese para atamam ben 100 binden fazla üyesi var bunu anlamıyor adam
Boşver bea takma dm kapa en iyisiReis herkese para atamam ben 100 binden fazla üyesi var bunu anlamıyor adam
Bol şanslar gülen zenciben de aldım bakalım bonuslaEkli dosyayı görüntüle 930595