- 15,629
- 14,540
- 113
girme kanka ben de girdim ilk yarısına istatistik kasıyorlar son anlarda biri atar 1-0 biter çift ayaklı maç oldugu için1.5 girecem reis
girme kanka ben de girdim ilk yarısına istatistik kasıyorlar son anlarda biri atar 1-0 biter çift ayaklı maç oldugu için1.5 girecem reis
1.5 girdim gelırse gelır kanka gelmezse de sorun yok buradaki dilencilere gideceğine kaybedeyim daha iyigirme kanka ben de girdim ilk yarısına istatistik kasıyorlar son anlarda biri atar 1-0 biter çift ayaklı maç oldugu için
Kobe olsa 3 luk atardı2-1 3-1 gibi bir skor olasi
Ya Allah ya bismillah
Reis basketbol dene futbol tirt1.5 girdim gelırse gelır kanka gelmezse de sorun yok buradaki dilencilere gideceğine kaybedeyim daha iyi
1 geldı ozanım2-1 3-1 gibi bir skor olasi
Ya Allah ya bismillah
1.5 ve 2 üst aldım aynı maça gelırse uçurur gelmezse şarsmaz bile 🫠Reis basketbol dene futbol tirt
Erken geldı senı sanslı sey1.5 ve 2 üst aldım aynı maça gelırse uçurur gelmezse şarsmaz bile 🫠
AynenErken geldı senı sanslı sey
Hadi bakalım bol bol şanslar1.5 ve 2 üst aldım aynı maça gelırse uçurur gelmezse şarsmaz bile 🫠
Hahaha 1 gelmiş bile reis hadi bakalım
namıssızlar ilk yarımızı yatırdı 2.yarı başında atmış hemen1.5 girdim gelırse gelır kanka gelmezse de sorun yok buradaki dilencilere gideceğine kaybedeyim daha iyi
Bankomu reis 19₺ basicam risk alıp benim kasaa
2.5 ust Nettir 3.5 ust olasi
Kornerden bahsedıyon demı la2.5 ust Nettir 3.5 ust olasi