- 63,606
- 32,705
- 113
Sen uyu niye bu kadar zorluyorsun ki kendini benim uykum gelse Vallahi uyurumBı süre daha uyuyamicaz belli oldu
Sen uyu niye bu kadar zorluyorsun ki kendini benim uykum gelse Vallahi uyurumBı süre daha uyuyamicaz belli oldu
Uyuu senn roll açarsak uyandiririzz😂Bı süre daha uyuyamicaz belli oldu
Dostum kasa atma son adım zaten aldın alacağını ufaktan salla giderse küçük gitsinçekim verdim. son adımı çekim gelince yapacaz
Hahahhaahhahahzhhaa öldürsene uyumaz Rol var ya adam Bağımlı olmuş ya Kendi itiraf ediyorUyuu senn roll açarsak uyandiririzz😂
Krdsm kumar varken uyunurmu aaaSen uyu niye bu kadar zorluyorsun ki kendini benim uykum gelse Vallahi uyurum
Senin kafa zehir gibi çalışıyor AferinDostum kasa atma son adım zaten aldın alacağını ufaktan salla giderse küçük gitsin
günaydın tebrikler hikoçekim verdim. son adımı çekim gelince yapacaz
Şaka bı yana insanın uykusu geldimi bahside kaybediyor 😂Sen uyu niye bu kadar zorluyorsun ki kendini benim uykum gelse Vallahi uyurum
Ben biliyorum yaKrdsm kumar varken uyunurmu aaa
Vallahi Kral Benim uykum geldi mi Direkt yatıyorum ya zorlamıyorum kendimiŞaka bı yana insanın uykusu geldimi bahside kaybediyor 😂
PuhahahaKrdsm kumar varken uyunurmu aaa
Dünden beri Harmanım geceden beri o yüzden yatamadım bir şeyler yeseydik uyurdukŞaka bı yana insanın uykusu geldimi bahside kaybediyor 😂
Muro bu işin ithalatını ihracatını yaptıkSenin kafa zehir gibi çalışıyor Aferin
Uyuu harapp etme kendiniiKrdsm kumar varken uyunurmu aaa
Vallahi Apo o kadar çevrem var İddaa oynayan senin kadar alan olmadı çevremde iki daire Aldım lan 2'de Araba mıydı 😄Muro bu işin ithalatını ihracatını yaptık![]()
3 gündür harmaniz 2 gün zengin 28 gün köpek hayatı yaşıyoruz 😂Dünden beri Harmanım geceden beri o yüzden yatamadım bir şeyler yeseydik uyurduk
Araba tek MuroVallahi Apo o kadar çevrem var İddaa oynayan senin kadar alan olmadı çevremde iki daire Aldım lan 2'de Araba mıydı 😄
YokNe oldu daha bitmedimi