- 26,834
- 17,250
- 113
Herkes yolunda roll açıyor. Şöyle manipüle etmesen bazı şeyleriSecmezse daha çok roll açan var demektir
Herkes yolunda roll açıyor. Şöyle manipüle etmesen bazı şeyleriSecmezse daha çok roll açan var demektir
Keyfine dostçekip son adımı başka yerde yapmak istiyorum dostlar
3. Adım gider dosttçekip son adımı başka yerde yapmak istiyorum dostlar
Doğru diyon sildimHerkes yolunda roll açıyor. Şöyle manipüle etmesen bazı şeyleri
HeNeyse beyler son adım gelmeden umitlenmeyek durun
Manupele etmek banlanmak konusunun dostum dikkat et🧐Doğru diyon sildim
Benimde cokpuahahahoğlum Bu forma En çok ben çalışıyorum mesaj sayısına bakın 😄
Reportladjnmi ahmedimmmManupele etmek banlanmak konusunun dostum dikkat et🧐
He bu arada 66.000 falandı Başkanla anlaşmıştık demiştim 100.000 yapınca sana yazacağım 66'dan 57'ye düşürdü 😄😄oğlum Bu forma En çok ben çalışıyorum mesaj sayısına bakın 😄
Sabah akşam burdasın bazen burda 5 6 kişinin kaç saat yattığını merak ediyorumoğlum Bu forma En çok ben çalışıyorum mesaj sayısına bakın 😄
Lann benimde düşmüş şimdi gördümHe bu arada 66.000 falandı Başkanla anlaşmıştık demiştim 100.000 yapınca sana yazacağım 66'dan 57'ye düşürdü 😄😄
Hemen sektirirmiyim puhahahahReportladjnmi ahmedimmm
Mod ne zaman olucunHe bu arada 66.000 falandı Başkanla anlaşmıştık demiştim 100.000 yapınca sana yazacağım 66'dan 57'ye düşürdü 😄😄
PuhahahahSabah akşam burdasın bazen burda 5 6 kişinin kaç saat yattığını merak ediyorum
Sana kimse dokunamaz puhahahaBu mesaj sayısı bı benim düşmedi heralde
Evet 66'dan 57'ye düşürdüler 10 günde 100.000 yapacağım kafaya koydumSabah akşam burdasın bazen burda 5 6 kişinin kaç saat yattığını merak ediyorum
Mod olursun artikEvet 66'dan 57'ye düşürdüler 10 günde 100.000 yapacağım kafaya koydum