Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Bir de bana küfür etti canlı destek Ben aramalarını bekliyorum şimdi kendi siteleri Klon molon değil ortak çalışıyor beraberler milleti koparıyorlar kendi sitesi olmasa işlem geçmişi görüyorsun bir kere yatırımı var bin lira bir de bunun orijinal sitesine telegramı yönlendiriyor o kulon dediği site oradan orijinal Siteye giriyorum şifre değiştiriyorum sonra geliyorum tekrar bu klone site dediği yere yanlış şifre giriyorum Girmiyor Ondan sonra orijinal sitede değiştirdiğim Şifreyi giriyorum giriyor beraber çalışıyorlar Ya bunlar

Ekli dosyalar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Bir de bana küfür etti canlı destek Ben aramalarını bekliyorum şimdi kendi siteleri Klon molon değil ortak çalışıyor beraberler milleti koparıyorlar kendi sitesi olmasa işlem geçmişi görüyorsun bir kere yatırımı var bin lira bir de bunun orijinal sitesine telegramı yönlendiriyor o kulon dediği site oradan orijinal Siteye giriyorum şifre değiştiriyorum sonra geliyorum tekrar bu klone site dediği yere yanlış şifre giriyorum Girmiyor Ondan sonra orijinal sitede değiştirdiğim Şifreyi giriyorum giriyor beraber çalışıyorlar Ya bunlar
Valla ben senin yerinde olsam ositeye derim telafi bonus ekleyin fazla al eksik alma

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,502
16,866
113
Geçmiş olsun Muro.. üzüldüm valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...