- 4,801
- 2,149
- 113
Bol şans @hkmtgnl2 patlarsa uyuruz. limit attı
Bol şans @hkmtgnl2 patlarsa uyuruz. limit attı
He demiştin unuttum en iyisini et nedir işLa çalışıyorum artık. Ekmek parası
Karıştı abiYok Ben takip ediyorum bu Rolü de bir iki dakika oraya yazmışım sen oraya yazınca ben zannettim rolde cevap verdin, 😄
AmelelikHe demiştin unuttum en iyisini et nedir iş
Bir de bana küfür etti canlı destek Ben aramalarını bekliyorum şimdi kendi siteleri Klon molon değil ortak çalışıyor beraberler milleti koparıyorlar kendi sitesi olmasa işlem geçmişi görüyorsun bir kere yatırımı var bin lira bir de bunun orijinal sitesine telegramı yönlendiriyor o kulon dediği site oradan orijinal Siteye giriyorum şifre değiştiriyorum sonra geliyorum tekrar bu klone site dediği yere yanlış şifre giriyorum Girmiyor Ondan sonra orijinal sitede değiştirdiğim Şifreyi giriyorum giriyor beraber çalışıyorlar Ya bunlarNoldu ki Muro
Son 9 kuruBol şans @hkmtgnl
Bol şans2 patlarsa uyuruz. limit attı
Maaşı iyiyse katlan abi birazAmelelik
Valla ben senin yerinde olsam ositeye derim telafi bonus ekleyin fazla al eksik almaBir de bana küfür etti canlı destek Ben aramalarını bekliyorum şimdi kendi siteleri Klon molon değil ortak çalışıyor beraberler milleti koparıyorlar kendi sitesi olmasa işlem geçmişi görüyorsun bir kere yatırımı var bin lira bir de bunun orijinal sitesine telegramı yönlendiriyor o kulon dediği site oradan orijinal Siteye giriyorum şifre değiştiriyorum sonra geliyorum tekrar bu klone site dediği yere yanlış şifre giriyorum Girmiyor Ondan sonra orijinal sitede değiştirdiğim Şifreyi giriyorum giriyor beraber çalışıyorlar Ya bunlar
Bol şans dostum2 patlarsa uyuruz. limit attı
Geçmiş olsun Muro.. üzüldüm vallaBir de bana küfür etti canlı destek Ben aramalarını bekliyorum şimdi kendi siteleri Klon molon değil ortak çalışıyor beraberler milleti koparıyorlar kendi sitesi olmasa işlem geçmişi görüyorsun bir kere yatırımı var bin lira bir de bunun orijinal sitesine telegramı yönlendiriyor o kulon dediği site oradan orijinal Siteye giriyorum şifre değiştiriyorum sonra geliyorum tekrar bu klone site dediği yere yanlış şifre giriyorum Girmiyor Ondan sonra orijinal sitede değiştirdiğim Şifreyi giriyorum giriyor beraber çalışıyorlar Ya bunlar
İnşallah patlamaz bol şans2 patlarsa uyuruz. limit attı