- 8,093
- 3,473
- 113
Canlı destek arayüzü sahte sitelerin arayüz gibi değilmi
%99 sahteHâlâ bunların ödeme yapacağına inanıyor musunuz. Tüm oranlar sabit. Bodrum kazanır 2.50 düşünün
Yatırdınmı yoksaKabullendim bende ödemicekler başka kişiler düşmesin
Biz ne konuşuyoz sabahtır yatırdım tabiYatırdınmı yoksa
yatırmış Ondan sonra ben de üyelik açtım bekliyor görünüyor diye dedim öder yaYatırdınmı yoksa
Dur Mayko ya Erbaa maçı 1-0 bir gol daha gelsin, 😄Site ben Tokatciyim diye bağırıyor resmen giris ekraninda
Siteyle alakalı yorumumu yaptım bu konu hala neden kapatılmadı anlamadım.Siteyi şöyle açıklayayım size kuyumcular, 2. el telefoncuların arka deposunda kurulmuş " ula biz esnaf adamlarız bizim çevremiz çok geniş orada burada kaybedeceklerine gelsinler bizim sitede kaybetsinler" adlı bir çalışma
2000 i direk cekım verdimyatırmış Ondan sonra ben de üyelik açtım bekliyor görünüyor diye dedim öder ya
La bari 4 yap aw. Adam deneme bonusunu direkt çekim vermiş ahhahaahahhaha2000 i direk cekım verdim
Katakulleye gelir belki iptal olursa 4 yapıp verecemLa bari 4 yap aw. Adam deneme bonusunu direkt çekim vermiş ahhahaahahhaha
Ödemezse @JackReacher ödesin. İnsanları yönlendirmiş yaBiz ne konuşuyoz sabahtır yatırdım tabi
Muroo maçta ıyı değilim alıştık kaybetnelere ama iyi bir yabancı paylaşım çı bulursam iyi olacak bi göz atmak lazım yoksa slot vermiyorBenim maçta gol yok 12 olmuş dakika
Ahzhhshzhzhhz benim kupon tuttuMuroo maçta ıyı değilim alıştık kaybetnelere ama iyi bir yabancı paylaşım çı bulursam iyi olacak bi göz atmak lazım yoksa slot vermiyor