hocam bu siteye yatırım yapılırmı la valla kötü yapmıssın ödemez bence ama umarım paran cöp olmaz sitenin canlı desteği bile ben dolandırıcıyım diyo1 saat daha gelmezse zaten umudu keserim
Deneme bonusuNedir bu muro
Maç öncesi diyordu canlı geçerli miböyle bir şey denedim bende bakalım 😁
İş işten geçti artık yollamassalar herhangi bi siteden kaybettim sayarım yoluma bakarımhocam bu siteye yatırım yapılırmı la valla kötü yapmıssın ödemez bence ama umarım paran cöp olmaz sitenin canlı desteği bile ben dolandırıcıyım diyo
Göreceğiz şimdi Hakan'ın parası geliyor mu gelmiyor mu ona göre ilerlerizSite dolandirixi uzak durun
Dolandırıcı olsa parayı komple siler engeller parayı da silmedi değil mi1 saat daha gelmezse zaten umudu keserim
Muroo ödeme alan oldumuBakalım şans
Yok enggelerdi diye düşünüyorum öyle olsaDolandırıcı olsa parayı komple siler engeller parayı da silmedi değil mi
maç öncesi abi vanspor erzurum maçına üst dedim 13.30 da başlıyorMaç öncesi diyordu canlı geçerli mi
Ben de öyle düşünüyorum Hakan ya benim maç başladı şu maç gelene kadar senin para gelir inşallah 😄Yok enggelerdi diye düşünüyorum öyle olsa
He maç öncesi ise Tamam hadi Şansın bol olsunmaç öncesi abi vanspor erzurum maçına üst dedim 13.30 da başlıyor
teşekkür ederim ağabeyHe maç öncesi ise Tamam hadi Şansın bol olsun
Geçmiş olsun ne zamandır bekliyon çekimiYok enggelerdi diye düşünüyorum öyle olsa