- 9,408
- 4,710
- 113
Bugün inancim var az da olsa takımaBal ligiyle bile zar zor berabere kaldıysak Madrid bize acımaz kevgire çevirir 🤣
Bugün inancim var az da olsa takımaBal ligiyle bile zar zor berabere kaldıysak Madrid bize acımaz kevgire çevirir 🤣
Güzel ama Benfica sıkıntı tahirimFixed maç veriyorum Ekli dosyayı görüntüle 919482
Niye kankaSende beni üzdün 🥳🥳
Çıkarıp barcelona kg var oynayabilirsinGüzel ama Benfica sıkıntı tahirim
Battık bile 🤣Çıkarıp barcelona kg var oynayabilirsin
www.instagram.com
Haylan bol şansDeğerli dostlarım
Farklı bir etkinlik deneyelim
Kasa başlangıcı 1000₺ olacak
Sizler Maç önereceksiniz , içlerinden iki maç alacağım tutarsa maç veren kişilerin ödülleri gönderilecek..tekrar devam edeceğiz. Güzel tahminler güzel kazanç getirsin, hep birlikte kazanalım
Tahminleri gönderin içinden seçeceğim.
Şimdiden bol şanslar 🙏
Battık battık ilk adımdan gittik gibi duruyor artık mucize bile bizi kurtarmaz 🤣![]()
Kahkahacı Reiss on Instagram: "Gözüne kesileyim 😁😁😁 #keşfet"
kahkahaci.reis on April 20, 2025: "Gözüne kesileyim 😁😁😁 #keşfet".www.instagram.com
Kelin ilacı yok mac veriyoz sana çok bilmiş gibi geçmiş olsun kankamBattık bile 🤣
Maçlar sıfır sıfır biz forumcak bu işi beceremiyoruz galiba
Ne versek gelmezse sana ayıp olur pç yabancılar maç vermiyor ki kazanayımDeğerli dostlarım
Sizler Maç önereceksiniz , içlerinden iki maç alacağım tutarsa maç veren kişilerin ödülleri gönderilecek..tekrar devam edeceğiz. Güzel tahminler güzel kazanç getirsin, hep birlikte kazanalım
Şimdiden bol şanslar 🙏
İlk adımdan gittik ustam nasip olmadıHaylan akşama oynamak istersen Bayern ve Barça takım kornerlerini dene derim
Bol şans diliyorumDeğerli dostlarım
Şimdiden bol şanslar 🙏
Estağfurullah kanka birde böyle denedik demekki slot candır diye boşuna demiyorum her yolu denedim bu iddaadan kazanamadimKelin ilacı yok mac veriyoz sana çok bilmiş gibi geçmiş olsun kankam
Hakkını veremiyon kanka 😁Battık battık ilk adımdan gittik gibi duruyor artık mucize bile bizi kurtarmaz 🤣
www.instagram.com
Sağlık olsun Haylanımİlk adımdan gittik ustam nasip olmadı
2.45 oran gelmiş bana tebrikler kuru kuru oyanyamadikNapoli atalanta u 20 ilk yari ev 1.5 ust
Bizim bi rolling vardı haylan reis çekimi yaptın mı
Sana 2 maç verim bak pişman olmazsın kendim de oynadım 4 5 yorumcu 4 5 siteden baktım oranlara bile düşüş yükseliş