- 9,434
- 4,740
- 113
Ben verdim dost şansınıza küsün benim maçlardan yatacakSana 2 maç verim bak pişman olmazsın kendim de oynadım 4 5 yorumcu 4 5 siteden baktım oranlara bile düşüş yükseliş
Ben verdim dost şansınıza küsün benim maçlardan yatacakSana 2 maç verim bak pişman olmazsın kendim de oynadım 4 5 yorumcu 4 5 siteden baktım oranlara bile düşüş yükseliş
Galatasaray 0.5 altDeğerli dostlarım
Farklı bir etkinlik deneyelim
Kasa başlangıcı 1000₺ olacak
Sizler Maç önereceksiniz , içlerinden iki maç alacağım tutarsa maç veren kişilerin ödülleri gönderilecek..tekrar devam edeceğiz. Güzel tahminler güzel kazanç getirsin, hep birlikte kazanalım
Tahminleri gönderin içinden seçeceğim.
Şimdiden bol şanslar 🙏
Ahahhahaa aha yaprağı yedikBen verdim dost şansınıza küsün benim maçlardan yatacak
Galatasaray 0.0 alt oranı olsa onuda oynarız 🤣🤣Galatasaray 0.5 alt
Ben sana ciddiyim 2 maç söylerim pişman olmazsın dost 2 basketGalatasaray 0.0 alt oranı olsa onuda oynarız 🤣🤣
Kaçta başlıyorBen sana ciddiyim 2 maç söylerim pişman olmazsın dost 2 basket
Petkim devre 81.5 al sonra role çevir gs maçına kadarKaçta başlıyor
Devammı dost maç verelimmiKaçta başlıyor
22.30 ve 20.00Kaçta başlıyor
Yok abi konu kapanmadı sadeceDevammı dost maç verelimmi
Biz ciddi olmadan mı verdik hepimiz ciddi veriyoz maçıBen sana ciddiyim 2 maç söylerim pişman olmazsın dost 2 basket
Bakalım kankam şimdi kayıp burası zaten siteye para yüklersem yazarım sana sağolasın 🙏Ben sana ciddiyim 2 maç söylerim pişman olmazsın dost 2 basket
Sussssssssssssss 😡🤣Biz ciddi olmadan mı verdik hepimiz ciddi veriyoz maçı
Dost Ürdün kadınlar maçı 5.5 üst güven %0.001Sussssssssssssss 😡🤣
Sana güvenmiyorum artık 😂Dost Ürdün kadınlar maçı 5.5 üst güven %0.001
Bende güvenmiyorum bana zaten o yüzden güven %0.001 😂Sana güvenmiyorum artık 😂
galatasaray atletico madrid maçıDeğerli dostlarım
Farklı bir etkinlik deneyelim
Kasa başlangıcı 1000₺ olacak
Sizler Maç önereceksiniz , içlerinden iki maç alacağım tutarsa maç veren kişilerin ödülleri gönderilecek..tekrar devam edeceğiz. Güzel tahminler güzel kazanç getirsin, hep birlikte kazanalım
Tahminleri gönderin içinden seçeceğim.
Şimdiden bol şanslar 🙏