Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Sorunu Hakkında

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
26,494
113
Ve ayrica tebligat gelirse savciliktan falan sakin gitmemezlik yapmayin benim gibi nezarette gecirirsiniz gununuxu ona gore

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
hapis mi hahaha yok oyle birsey hesap kiralamakla karıştırmayın bunu qr işlemden hapis olmaz
Niye olmasın hesap şifreni 3. Kişilerle paylaşmak suçtur hesap kiralamaktan farkı yok yakında onla alakalı da haberler olur görürüz burda

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
26,494
113
Sana söylüyorum bunların canları sıkılmış birini paketleyelim demişler ama denildiği gibi QR patlatmış gibi seni dost günde 3 kez yatırım yapıp girdi çıktılarla banka patlatmış tahminimce seni çalışmak istemiyoruz değip elveda derler
Bir insan hapis yatmadigi surece sicile hicbirsey islemez

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
531
113
bu işin şans işi olduğunu söylüyorum hep. miktarlar önemsiz. hayatında bir kere havale yaparsın sadece 1000 tl olur ama para attığın yada aldığın hesap patlarsa direkt patlarsın sen de o yüzden miktarlara çok da takılmayın. havale bişey olmuyor şu bişey olmuyor öyle bir dünya yok bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmiyor . geçmiş olsun dostum para cezası ise sadece iyidir.
bahsettiğin yatırım yaptığın hesap patlarsa sen de gidersin efsane gibi geliyor bana. kazandığını zor ödeyen siteler bile 2-3 günde bir ibanlarını değiştiriyorlar, senin benim güvenliğim için değil hesaplar fazla işlemden hemen kapatıldığı için.

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,407
3,808
113
Niye olmasın hesap şifreni 3. Kişilerle paylaşmak suçtur hesap kiralamaktan farkı yok yakında onla alakalı da haberler olur görürüz burda
öyle olsaydı yıllar önce duyardık bu haberleri qr islem yıllardır var hesabi 3. kişilere kullandırmak tespiti olursa banka seninle çalışmayı bırakır en kötü

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
öyle olsaydı yıllar önce duyardık bu haberleri qr islem yıllardır var hesabi 3. kişilere kullandırmak tespiti olursa banka seninle çalışmayı bırakır en kötü
Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 136).

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
55
28
29 ocakta mahkemem vardı 2 yıldır uğrasıyorum. O gün hakim ve savcıya artık sonıçlandırın para cezası yada hapis dedim hakim trip atıp davayı erteledi 21 mayısa yüksek miktar gönderen 5 kişinin ifadesini alacaklarmıs avukat süründürecekler dedi aynende öyle olacak yine erteleyecek hapise atmak isteseler 2 dudağının arasına bakardı hskimin sabırla bekliyorum.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 136).
Daha detaylı paylaşayım

2️⃣ Türk Ceza Kanunu’na göre olası suçlar
🔴 Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması (TCK 245)
3 – 6 yıl hapis
5.000 güne kadar adli para cezası
Hesap bilgilerini verip başkasının para çekmesine izin vermek bu kapsama girebilir.
🔴 Nitelikli dolandırıcılığa yardım (TCK 158)
Eğer başkası senin hesabını dolandırıcılıkta kullandıysa:
4 – 10 yıl hapis
Yüksek miktarda para cezası
“Ben bilmiyordum” demek her zaman kurtarmıyor.
🔴 Kişisel verilerin hukuka aykırı paylaşılması (TCK 136)
Şifreler ve bankacılık bilgileri kişisel veri sayılır:
2 – 4 yıl hapis

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,407
3,808
113
başkasının kişisel verilerini paylasmak yaymak bu suçu oluşturur bahsettiğimiz seyle alakasi yok ki gözünü seveyim :)

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
140
43
29 ocakta mahkemem vardı 2 yıldır uğrasıyorum. O gün hakim ve savcıya artık sonıçlandırın para cezası yada hapis dedim hakim trip atıp davayı erteledi 21 mayısa yüksek miktar gönderen 5 kişinin ifadesini alacaklarmıs avukat süründürecekler dedi aynende öyle olacak yine erteleyecek hapise atmak isteseler 2 dudağının arasına bakardı hskimin sabırla bekliyorum.
Senin olay ne usta

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
başkasının kişisel verilerini paylasmak yaymak bu suçu oluşturur bahsettiğimiz seyle alakasi yok ki gözünü seveyim :)
Bir yorum altta detay da paylaştım benim paylaşmama da gerek yok internet var elin altında araştır bak başına gelmeyen şeylere öyle bisey yok demeyin bende yıllardır havaleden ceza yemedim ama papara ve kriptodan yedim

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
924
607
93
Ben de şunu anlamıyorum ,

Milyon çekenlere birşey olmuyor , olsa da en fazla para cezası oluyor.

Ne oluyorsa küçük oyuncuya oluyor.

Bu işlerin cılkı çıktı artık.

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,407
3,808
113
Bir yorum altta detay da paylaştım benim paylaşmama da gerek yok internet var elin altında araştır bak başına gelmeyen şeylere öyle bisey yok demeyin bende yıllardır havaleden ceza yemedim ama papara ve kriptodan yedim
bi savcı yakınımız var senin için özellikle soracağım bu konuyu

Mesuty201

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
187
63
Ben de 1 ay önce 2018 yılında ki havale yüzünden tanık olacak çağırip ifademi aldılar 8 sene olmuş.istanbul 45.asliye bu işlere bakıyor kadın hakim var herşeye hakim işi gücü bu işler.hakim in kalemi var bı tane kız biraz konuştuk sıra payfixde de orda baya işler dönmüş baya yoğunlaşacak dedi.zamaninda payfix kullanan varsa hazırlıklı olsun
5 yıl geçince dosya düşüyor diye biliyorum