Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Sorunu Hakkında

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
bi savcı yakınımız var senin için özellikle soracağım bu konuyu
Sor hocam bende kuru sıkı konuşmuyorum bizim de var sorduklarimiz havale yaparsın para cezası yersin ona tamam ama kişisel veri paylaşmak ayrı birseydir konu açan arkadaş yazsın aslında QR ile alakalı neyden dolayı yargilaniyosun hocam @Veysel58

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
925
950
93
Havale yatırım çekimlerde en fazla ne olabilir beyler en ağır

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,410
3,811
113
Sor hocam bende kuru sıkı konuşmuyorum bizim de var sorduklarimiz havale yaparsın para cezası yersin ona tamam ama kişisel veri paylaşmak ayrı birseydir konu açan arkadaş yazsın aslında QR ile alakalı neyden dolayı yargilaniyosun hocam @Veysel58
kişisel veri paylasmak dediğimiz suç başkalarının kişisel verilerini paylaşırsan oluyor yalnız dostum kendi verin degil o farklı bir mevzu

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
5 yıl geçince dosya düşüyor diye biliyorum
2018 diyince şaşırdım bende o zaman payfix filan yoktu sadece havale vardı.3 kişinin ismini sordu tanıyor musun dedi yok dedim 8 sene olmuş.trip atar gibi dogru tanimassin dedi sonra gönderdi

Mesuty201

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
187
63
2018 diyince şaşırdım bende o zaman payfix filan yoktu sadece havale vardı.3 kişinin ismini sordu tanıyor musun dedi yok dedim 8 sene olmuş.trip atar gibi dogru tanimassin dedi sonra gönderdi
bişey çıkmaz ozaman ondan dost ceza filan gelmez rahat ol

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,790
11,658
113
Saol dost çok doğru söylüyorsun adam bana diyorki ayın 31 inde neredeydin ağrıdan atmden para cekmissin diyor aynı gün 3 farklı sehirden QR ile işlem yaptığım da oldu tabi daha doğrusu farklı şehirlerden çekilmiş
Seni orda polise bildirmişler işte

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
kişisel veri paylasmak dediğimiz suç başkalarının kişisel verilerini paylaşırsan oluyor yalnız dostum kendi verin degil o farklı bir mevzu
Şifrelerini paylaşmakta suc da hocam dediğim gibi başımıza gelmeden anlamıyoruz birde ülkede adalet herkese farklı işliyor adam dolandırıcılık yapar ceza almaz sen şifre paylaşırsın hain ilan edilirsin ülkede hersey karışık

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,790
11,658
113
Seni qr da anlamış garanti bankası polise bildirmiş hesapların da detaylı incelenince patladın olay bundan ibaret

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Havaleden patladik Beyler bana birşey olmuyor yok yıllardır havale ile yatırıyorum diyenlerden biride ben idim dün anladim ki oluyormuş 20 bin TL kınama cezası ve 3 hesaptaki gelir belgesi sunamadigim miktarlara bloke koyularak vergi dairesine aktarildi 24 saat sözde ifade alinacak diyerek de alikoymalarida cabasi tabi
Geçmiş olsun komşu QR muhabbetlerine hiç girmemek lazim