- 1,049
- 531
- 113
bağımlılık gibi çok işlem yapınca benim başıma da gelir herhalde o, böyle durumlarda en iyisi kartla alışveriş yapmak ve kripto kullanmak.Malesef
bağımlılık gibi çok işlem yapınca benim başıma da gelir herhalde o, böyle durumlarda en iyisi kartla alışveriş yapmak ve kripto kullanmak.Malesef
Sor hocam bende kuru sıkı konuşmuyorum bizim de var sorduklarimiz havale yaparsın para cezası yersin ona tamam ama kişisel veri paylaşmak ayrı birseydir konu açan arkadaş yazsın aslında QR ile alakalı neyden dolayı yargilaniyosun hocam @Veysel58bi savcı yakınımız var senin için özellikle soracağım bu konuyu
Gördüğüm kadarıyla oynatıcı diyebilirlerHavale yatırım çekimlerde en fazla ne olabilir beyler en ağır
kişisel veri paylasmak dediğimiz suç başkalarının kişisel verilerini paylaşırsan oluyor yalnız dostum kendi verin degil o farklı bir mevzuSor hocam bende kuru sıkı konuşmuyorum bizim de var sorduklarimiz havale yaparsın para cezası yersin ona tamam ama kişisel veri paylaşmak ayrı birseydir konu açan arkadaş yazsın aslında QR ile alakalı neyden dolayı yargilaniyosun hocam @Veysel58
ağırlaştırılmış müebbetHavale yatırım çekimlerde en fazla ne olabilir beyler en ağır
2018 diyince şaşırdım bende o zaman payfix filan yoktu sadece havale vardı.3 kişinin ismini sordu tanıyor musun dedi yok dedim 8 sene olmuş.trip atar gibi dogru tanimassin dedi sonra gönderdi5 yıl geçince dosya düşüyor diye biliyorum
para gönderdiğin hesap dolandırıcılıkta kullanılıyorsa içeri alırlarHavale yatırım çekimlerde en fazla ne olabilir beyler en ağır
kriptodan nası ceza yedin dost tr borsasımı kullandın
1 kere paribuya çekim yapmistim ondan ceza yedim sadece 1 kere ondanda ceza yedikGeçmiş olsun hocam,global borsadan tr borsasına çekim mi yapmistiniz
bişey çıkmaz ozaman ondan dost ceza filan gelmez rahat ol2018 diyince şaşırdım bende o zaman payfix filan yoktu sadece havale vardı.3 kişinin ismini sordu tanıyor musun dedi yok dedim 8 sene olmuş.trip atar gibi dogru tanimassin dedi sonra gönderdi
Hersey olabilir aslında dolandırıcılıkta kullanılan bir hesaba para atarsın veya sana gelir o hesaptan ne olur bilmiyorum hergun farkli şeyler görüyoruzHavale yatırım çekimlerde en fazla ne olabilir beyler en ağır
ismini unuttum bi site vardı herkez ordan çekip ceza yemişti seninde o sitemi1 kere paribuya çekim yapmistim ondan ceza yedim sadece 1 kere ondanda ceza yedik
Seni orda polise bildirmişler işteSaol dost çok doğru söylüyorsun adam bana diyorki ayın 31 inde neredeydin ağrıdan atmden para cekmissin diyor aynı gün 3 farklı sehirden QR ile işlem yaptığım da oldu tabi daha doğrusu farklı şehirlerden çekilmiş
Şifrelerini paylaşmakta suc da hocam dediğim gibi başımıza gelmeden anlamıyoruz birde ülkede adalet herkese farklı işliyor adam dolandırıcılık yapar ceza almaz sen şifre paylaşırsın hain ilan edilirsin ülkede hersey karışıkkişisel veri paylasmak dediğimiz suç başkalarının kişisel verilerini paylaşırsan oluyor yalnız dostum kendi verin degil o farklı bir mevzu
bencede orda patladı arkadaşSeni orda polise bildirmişler işte
sportsbet di galibaismini unuttum bi site vardı herkez ordan çekip ceza yemişti seninde o sitemi
olayı çözdün reis tebriklerSeni qr da anlamış garanti bankası polise bildirmiş hesapların da detaylı incelenince patladın olay bundan ibaret
Geçmiş olsun komşu QR muhabbetlerine hiç girmemek lazimHavaleden patladik Beyler bana birşey olmuyor yok yıllardır havale ile yatırıyorum diyenlerden biride ben idim dün anladim ki oluyormuş 20 bin TL kınama cezası ve 3 hesaptaki gelir belgesi sunamadigim miktarlara bloke koyularak vergi dairesine aktarildi 24 saat sözde ifade alinacak diyerek de alikoymalarida cabasi tabi
aynen sportsbetsportsbet di galiba