Ne varki bets10 daPara olsa oynardım bets10 haftalık özel oranı alırdım ama cepler bombos
Ne varki bets10 daPara olsa oynardım bets10 haftalık özel oranı alırdım ama cepler bombos
Sana söylüyorum bunların canları sıkılmış birini paketleyelim demişler ama denildiği gibi QR patlatmış gibi seni dost günde 3 kez yatırım yapıp girdi çıktılarla banka patlatmış tahminimce seni çalışmak istemiyoruz değip elveda derlerValla dost bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları kovalar ya benim ki o hesap hayır mesela o değil kadrolu çalışıyorum ben devlette sürekli işçiyim inşallah ise bir sorun cikmaz
Bundan dolayi aliniolar hrrkes alinacak havaleden herkesBu ay toplamda 120 bin giriş 130 bin çıkış
finans işlemin varsa gelirBen hiç yatırım yapmıyorun dost ful kod Bonus sence başıma böyle bir durum gelirmi
havale de yatirmaholigan puştunun özel oranlarına aldanıp qr yatırmadık iyiki hiç yatırmadım sıkıntılı işler geçmiş olsun.
Nasıl yani anlayamadımfinans işlemin varsa gelir
kriptodan nası ceza yedin dost tr borsasımı kullandınBen 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
qr çok sıkıntı bende kaç kez denedim olmadı sorun çıkmıştıholigan puştunun özel oranlarına aldanıp qr yatırmadık iyiki hiç yatırmadım sıkıntılı işler geçmiş olsun.
bonusla kazaninca siteden para çekersen sende bu riske girmis oluyorsun para yatırmıyorum diye bisey olmayacak diye düşünmeNasıl yani anlayamadım
Geçmiş olsun hocam,global borsadan tr borsasına çekim mi yapmistinizBen 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
Anladımbonusla kazaninca siteden para çekersen sende bu riske girmis oluyorsun para yatırmıyorum diye bisey olmayacak diye düşünme
Neyse ki 1 kere bile yatırım yapmadım QRPara cezasından korkmayın QR ile islem yapanlar hesap paylaşmaktan dolayı hapis cezasindan korksun neyse gidin holigana söyleyin de ödesin bedelini
hapis mi hahaha yok oyle birsey hesap kiralamakla karıştırmayın bunu qr işlemden hapis olmazPara cezasından korkmayın QR ile islem yapanlar hesap paylaşmaktan dolayı hapis cezasindan korksun neyse gidin holigana söyleyin de ödesin bedelini
Havale ile en kötü para cezası yersin suanlik ama ilerde ona da hapis cezası gelirse bilemem para cezasindan da bisey olmazNeyse ki 1 kere bile yatırım yapmadım QR
Ben yatırım hiç yapmıyorum hocam ful kod ve Bonus ile criptoya çekiyorum oda maç 1k 1kHavale ile en kötü para cezası yersin suanlik ama ilerde ona da hapis cezası gelirse bilemem para cezasindan da bisey olmaz