Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Sorunu Hakkında

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,231
1,143
113
Valla dost bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları kovalar ya benim ki o hesap hayır mesela o değil kadrolu çalışıyorum ben devlette sürekli işçiyim inşallah ise bir sorun cikmaz
Sana söylüyorum bunların canları sıkılmış birini paketleyelim demişler ama denildiği gibi QR patlatmış gibi seni dost günde 3 kez yatırım yapıp girdi çıktılarla banka patlatmış tahminimce seni çalışmak istemiyoruz değip elveda derler

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,624
14,497
113
bu işin şans işi olduğunu söylüyorum hep. miktarlar önemsiz. hayatında bir kere havale yaparsın sadece 1000 tl olur ama para attığın yada aldığın hesap patlarsa direkt patlarsın sen de o yüzden miktarlara çok da takılmayın. havale bişey olmuyor şu bişey olmuyor öyle bir dünya yok bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmiyor . geçmiş olsun dostum para cezası ise sadece iyidir.

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,425
1,857
113
holigan puştunun özel oranlarına aldanıp qr yatırmadık iyiki hiç yatırmadım sıkıntılı işler geçmiş olsun.

Mesuty201

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
187
63
Ben 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
kriptodan nası ceza yedin dost tr borsasımı kullandın

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
489
83
Ben 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
Geçmiş olsun hocam,global borsadan tr borsasına çekim mi yapmistiniz

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Para cezasından korkmayın QR ile islem yapanlar hesap paylaşmaktan dolayı hapis cezasindan korksun neyse gidin holigana söyleyin de ödesin bedelini

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
26,494
113
Tekrar soluyorum para giris cikislar hesabinda coksa inceleniosun takip ediliosun.senin maasina kadar biliolar kazandigin parayi baz alip.maas ve baska gelirin yoksa karsilastiriolar sonra gel bakalim diolar . Ozellikle bu sene 2026 yilinda sistemi tamamen dewreye soktular.yayasaldan oynicaz bu boku yada birakacagiz.ayrica gotu yanan sahislar bu beni dolndirdi die kisileri mhkmye veriolar eee o kisilerdende bizler havale ile para cekince bizlerde ayrica patliyoruz dolandirici die vs vs

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,446
3,816
113
Para cezasından korkmayın QR ile islem yapanlar hesap paylaşmaktan dolayı hapis cezasindan korksun neyse gidin holigana söyleyin de ödesin bedelini
hapis mi hahaha yok oyle birsey hesap kiralamakla karıştırmayın bunu qr işlemden hapis olmaz

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
Ben de 1 ay önce 2018 yılında ki havale yüzünden tanık olacak çağırip ifademi aldılar 8 sene olmuş.istanbul 45.asliye bu işlere bakıyor kadın hakim var herşeye hakim işi gücü bu işler.hakim in kalemi var bı tane kız biraz konuştuk sıra payfixde de orda baya işler dönmüş baya yoğunlaşacak dedi.zamaninda payfix kullanan varsa hazırlıklı olsun