Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havaalanında Kaldım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,170
28,199
113
Beyler abim bilet aldı anne babam ve ben 3 kişilik biletler 3 ocak alındı ama anne babamı erkene aldı beni almadı promosyon biletmiş annem babam uçuşlarını gerçekleştirdi ben 3 ocak yani bugun uçacakdım geldim rezervasyon alanında sizin uçuş 23 aralık diyorlar geçdi diyorlar abim diyorki bu uçuş promosyon uçuş değiştirilemez kaldım havaalanında bu konuda tecrubesi olan varmı arkadaşlar
Ultra onaylı nasıl oluyor ona takıldım ben

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,157
1,560
113
benimde başıma genelde hep böyle dandirik olaylar gelir
geçmiş olsun

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,400
8,455
113
bir rivayete göre halen havaalaninda bekliyormuş :)

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,008
525
113
Yok la valla adam bildiğin yaşam alanı kurmuştu kendine havalimanında. 20 25 yıl kadar yaşamış en son orda ölmüş. Görürsen videoyu izle. Adam her sabah traşını falan olup kıyafetlerini giyip kendine kurduğu yaşam alanında çayını kahvesini içip kitap falan okuyordu havalimanındaki dükkanlar falan bir süre sonra hep yardım etmeye falan da başlamış kira yok bişey yok mis gibi işte daha ne 😅
Bu olayın filmi var merak edenler için adı 'Terminal' güzel filmdir Tom Hanks oynuyor tavsiye ederim.